Ατυχής ήταν η ημέρα για εργαζόμενο σε επιχείρηση της Καλαμπάκας ο οποίος στην προσπάθεια του να κατέβει από σκάλα έπεσε με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά ενώ ελαφρύτερος ήταν ο τραυματισμός ενός ακόμη ατόμου.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη μια το μεσημέρι στην Περιφερειακή οδό της πόλης όπου δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια επιχείρηση εφοδίων όταν υπάλληλος της στην προσπάθεια του να μεταφέρει κάποια εμπορεύματα από το ισόγειο στο πατάρι του καταστήματος έχασε την ισορροπία του και έπεσε από κάποιο ύψος.
Από την πτώση ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε στο πόδι ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε ακόμη ένας που βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε εσπευσμένα τον τραυματία στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων όπου οι εφημερεύοντες γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κάταγμα και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην ορθοπεδική κλινική του ιδρύματος.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη δρομολογήθηκε η χειρουργική επέμβαση στον τραυματία για να αποκατασταθεί η βλάβη στο πόδι του.
Όσον αφορά τον άλλο τραυματία όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψε στο σπίτι  του.
meteoravoice.gr