Παρουσίαση των μελετών για το έργο της αισθητικής αναβάθμισης του κέντρου της Καλαμπάκας που αφορά το πρόγραμμα «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Μετεώρων» (Open Mall) πραγματοποιήθηκε από ομάδα μελετητών της κοινοπραξίας που είχε αναλάβει την εκπόνηση των μελετών.

Οι μελετητές επισκέφθηκαν εχθές τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο παρουσία όλης της Δημοτικής ομάδας του Δημάρχου, του Διευθυντή κ. Τόλη Κωνσταντίνου και του Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Λύχου Νικόλαου.

Η ομάδα μελέτης ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους ότι είναι από τους δύο πρώτους Δήμους που έχουν προχωρήσει σε αυτό το στάδιο ολοκλήρωσης του έργου σε όλη την Ελλάδα ανέλυσαν λεπτομερώς τις μελέτες που αφορούν την τοπογραφική καταγραφή, την ειδική αρχιτεκτονική, την ηλεκτρομηχανική, την υδραυλική του έργου καθώς και την φυτοτεχνική μελέτη που έχει εκπονηθεί.

Από τη μεριά τους τόσο ο Διευθυντής και ο  Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας όσο και η Δημοτική Αρχή με στοχευμένες ερωτήσεις ζήτησαν εξηγήσεις από τους μελετητές για τις απαιτήσεις του έργου, τους στόχους, την οργάνωση για τον καλύτερο τρόπο υλοποίησής του ώστε η μελέτη να αποδώσει 100% κατά την εφαρμογή της στην πράξη.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους μελετητές για την άψογη και άριστη ως εδώ συνεργασία τονίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου για την πόλη και τους επαγγελματίες της περιοχής μας. Ευχήθηκε παράλληλα να μην υπάρξουν πλέον καθυστερήσεις λόγω πανδημίας ή εξωγενών παραγόντων περνώντας σύντομα στο στάδιο της υλοποίησης.