Με αραιή συννεφιά προβλέπεται η Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 στα Τρίκαλα, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr.

Η σημερινή ημέρα θα περάσει με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά πολύ καλή για την εποχή θερμοκρασία καθώς ανεβαίνουν οι ελάχιστες τιμές της. 

Κατά την χθεσινή ημέρα τις μεσημβρινές ώρες το θερμόμετρο έφτασε μέχρι τους 14 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο το πρωί κατέγραψε αρνητική τιμή στον -1 βαθμό.

Η Κυριακή αναμένεται πιο ζεστή ημέρα, αφού το θερμόμετρο τις πρωινές και βραδινές ώρες θα βρίσκεται στους 3 βαθμούς Κελσίου, ενώ το μεσημέρι θα φτάσει μέχρι τους 15 βαθμούς.  

Οι άνεμοι έως 2 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέχρι νωρίς το μεσημέρι. Στη συνέχεια θα στραφούν σε ανατολικούς χωρίς ένταση. 

Η νέα εβδομάδα στα Τρίκαλα προβλέπεται με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες. Μέχρι το τέλος της αναμένεται με ηλιοφάνεια και μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας στους 16 βαθμούς Κελσίου. 

Μοναδική εξαίρεση η Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, ημέρα που προβλέπεται κακοκαιρία εξπρές στην Ελλάδα. Στα Τρίκαλα προβλέπεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα χιονόνερου καθώς η νέα κακοκαιρία θα φέρει και πάλι αρκετές χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας. 

trikalaenimerosi.gr