Βελτιώνεται αισθητά ο καιρός στα Τρίκαλα από σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr.  

Μετά την εντυπωσιακή πτώση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με τις αξιόλογες βροχές που σημειώθηκαν στην πόλη, μετατρέποντας το καιρικό τοπίο σε χειμωνιάτικο, από σήμερα επιστρέφουν τα πάντα σε φθινοπωρινούς ρυθμούς. 

Την Πέμπτη η μέγιστη θερμοκρασία που σημειώθηκε στα Τρίκαλα ήταν μόλις 23 βαθμοί Κελσίου αργά το απόγευμα, ενώ η ελάχιστη στους 15 γύρω στις 8 το πρωί. 

Η Παρασκευή αναμένεται με αρκετή ηλιοφάνεια, αφού τα λίγα σύννεφα στον ουρανό νωρίς το πρωί και το απόγευμα δεν θα δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. 

Η θερμοκρασία ανεβαίνει αισθητά, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της, φτάνοντας το μεσημέρι μέχρι τους 27 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη τιμή της παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, στους 14 βαθμούς νωρίς το πρωί. 

Οι άνεμοι μέχρι πριν το μεσημέρι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Στην συνέχεια, όμως, θα στραφούν σε νότιους - νοτιοδυτικούς έως 3 μποφόρ.  

Η συνέχεια του καιρού τις επόμενες ημέρες στην πόλη των Τρικάλων, με εξαίρεση την Κυριακή με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, αναμένεται με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και θερμοκρασία που θα ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου.