Από το πρωί του Σαββάτου ο Δήμος Φαρκαδόνας απέκτησε εκ νέου δήμαρχο μετά τον πρόσφατο θάνατο του Γιάννη Σακελλαρίου.

Νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας μετά από μυστική ψηφοφορία εκλέχτηκε ο κ. Σπύρος Αγναντής, ο οποίος καλείται πλέον να κρατήσει το τιμόνι του Δήμου για τα επόμενα τρία έτη που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της δημοτικής περιόδου 2019-2023.

Η διαδικασία εκλογής, όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» διεξήχθη στις 11 το πρωί στο δημοτικό κατάστημα Φαρκαδόνας.

Παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες εκφράστηκε ενδιαφέρον από δημοτικούς συμβούλους να μετέχουν στη διαδικασία ως υποψήφιοι, τελικά υπήρξε μια υποψηφιότητα εκείνη του κ. Αγναντή, ο οποίος για το τυπικό μέρος τέθηκε σε ψηφοφορία και έγινε αποδεκτός με 8 θετικές ψήφους και ένα λευκό.

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο κ. Σπύρος Αγναντής αμέσως μετά την εκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου.

Ευχαρίστησε τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του, τονίζοντας ότι για εκείνο προέχει η ομόνοια στην ομάδα, προκειμένου ο Δήμος να προχωρήσει και να συνεχιστεί το έργο που οραματίστηκε ο προκάτοχός του, αείμνηστος Γιάννη Σακελλάριου.

Όπως ανέφερε δεν υπάρχουν διαχωρισμοί σε πρόσωπα και περιοχές, όλοι και όλες οι κοινότητες είναι ίσοι μεταξύ ίσων και ο στόχος είναι κοινός: Δουλειά και προσήλωση στα προβλήματα των πολιτών και του Δήμου για την άμεση επίλυση τους.

Επικεντρώθηκε στο δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του ο Δήμος Φαρκαδόνας σε αυτή την δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι μας λόγω της πανδημίας αλλά και στις ευκαιρίες που πρέπει κερδηθούν προκειμένου ο Δήμος Φαρκαδόνας να προχωρήσει αναπτυξιακά μέσω της υλοποίησης μικρών και μεγάλων έργων με κεντρική και ευρωπαϊκή χρηματοδότηση αλλά και με δημοτική συμμετοχή.

krinitrikalon.gr