Ιχθύ, αξίζει να «ψυχοψαχτείς» με τον εαυτό σου, συνειδητοποιώντας «λάθη» και μοτίβα συμπεριφοράς που σε κρατάνε πίσω

_____________

Κριός

Το «καμπανάκι» για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης χτυπά με μεγαλύτερη ένταση με την είσοδο του κυβερνήτη σου Άρη στην Παρθένο μέχρι 15/9. Καλύτερα να το «ακούσεις» και να μετρήσεις από’ δω και κάτω το Καλοκαίρι σου με μπάνια και push ups, παρά με παγωτά.

 

Ταύρος

Η επιστροφή του Δία στον Υδροχόο ευνοεί και πάλι μέχρι το τέλος του χρόνου το κομμάτι της καριέρας σου, ωστόσο μέχρι 18/10 που θα είναι ανάδρομος, τα πράγματα μπορεί να κινούνται με λίγο πιο αργούς ρυθμούς.

 

Δίδυμοι

Η διέλευση του Άρη από την Παρθένο μπορεί να κάνει «παιχνίδια» με την ψυχολογία σου, «ξυπνώντας» ακόμα και συναισθήματα θυμού για καταστάσεις που πίστευες ότι έχεις κλείσει οριστικά μέσα σου σχετικά με τα οικογενειακά και όχι μόνο.

 

Καρκίνος

Ο Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο μέχρι το τέλος του χρόνου και μέχρι τις 18/10 που θα είναι σε ανάδρομη πορεία χρειάζεται να εξετάσεις αν και κατά πόσον η προσωπική σου ζωή σε γεμίζει χαρά, αλλά και να φροντίσεις οικονομικά σου που σχετίζονται με τρίτους: τράπεζες, εφορίες, κληρονομικά κ.λπ.

 

Λέων

Με την επιστροφή του Δία στον Υδροχόο, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου μπαίνουν και πάλι σε πρώτο πλάνο και μάλιστα μέχρι 18/10 που θα είναι ανάδρομος μπορεί να υπάρξουν επιστροφές, επανασυνδέσεις αλλά και «λυτρωτικοι» χωρισμοί.

 

Παρθένος

Υποδέχεσαι τον Άρη στο ζώδιο σου μέχρι 15/9 πράγμα που σημαίνει, ενέργεια, όρεξη για δράση, αλλά και αναγκαιότητα να θέσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου ως απόλυτη προτεραιότητα.

 

Ζυγός

Η διέλευση του Άρη στη Παρθένο μέχρι 15/9 είναι καταλληλότερη περιοδος για να κάνεις διακοπές, «να τραβήξεις την πρίζα» και να ξεκουραστείς, ενόψει ενός φθινοπώρου που έρχεται με δυναμικές διαθέσεις. 

 

Σκορπιός 

Η επιστροφή του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο μέχρι 18/10 (στην συνέχεια θα γυρίσει ορθόδρομος ως το τέλος της χρονιάς) μπορεί να επαναφέρει θέματα σχετικά με τα οικογενειακά και το σπίτι ως ακίνητο, ζητώντας αυτή την φορά ρεαλιστικές λύσεις.

 

Τοξότης

Ναι, έχουμε καλοκαίρι όμως η είσοδος του Άρη στην Παρθένο μέχρι 15/9 φέρνει απαιτήσεις αλλά και ευκαιρίες εξέλιξης στα επαγγελματικά, αυξάνοντας την παραγωγικότητα σου, βγαζοντας και μια ανάγκη μεγαλύτερης φροντίδας της υγείας σου.

 

Αιγόκερως

Ετοίμασε βαλίτσες, καθώς η παραμονή του Άρη στην Παρθένο μέχρι 15/9 σηματοδοτεί το καταλληλότερο διάστημα για διακοπές, ταξίδια και χαρούμενες καλοκαιρινές περιπέτειες.

 

Υδροχόος

Ο Δίας επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο σου έως 18/10 και στη συνέχεια ορθόδρομος μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το διάστημα της αναδρομής του είναι κατάλληλο για να επανεξετάσεις τι δουλεύει και τι όχι στη ζωή σου, αξιολογώντας αν «επιδέχεται αλλαγής» ή αν είναι πια καιρός to let it go.

 

Ιχθύες

Ο Δίας εγκαταλείπει ύστερα από «δοκιμαστική» παραμονή το ζώδιο σου και επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι 18/10 και έπειτα σε ορθή πορεία ως το τέλος του 2021, όπου και θα περάσει πλέον officially στους Ιχθείς. Μέχρι τότε αξίζει να «ψυχοψαχτείς» με τον εαυτό σου, συνειδητοποιώντας «λάθη» και μοτίβα συμπεριφοράς που σε κρατάνε πίσω, ώστε μετά να είσαι έτοιμος για «να φύγεις μπροστά».

athensvoice.gr