Καρκίνε, μην πέφτεις στην «αυτολύπηση» αν ακόμα δεν είσαι αδειούχος


Κριός

Χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο καθώς και να και να ασχοληθείς με κάτι που δημιουργεί ψυχική ανάταση, ιδανικά μέσω της τέχνης. Αν δεν έχεις φύγει διακοπές, κλείσε σήμερα ένα θέατρο ή έστω ένα θερινό σινεμαδάκι.

Ταύρος

Το να αποφεύγεις να συζητήσεις με τον άλλο, σύντροφο, φίλο, ακόμα και συνεργάτη αυτό που σε απασχολεί γιατί φοβάσαι «να σπάσεις τ’ αυγά» είναι σίγουρα κάτι που δεν βοηθά καθόλου τη σχέση σας. Ξεκόλλα και μίλα...

Δίδυμοι

Ο αυτοσεβασμός αφορά και το πώς χειρίζεσαι τα επαγγελματικά σου, επιτρέποντας ή όχι στους άλλους να σε καπελώνουν, γεμίζοντας, στην πρώτη περίπτωση, αυτόματα ενοχές που σε κάνουν να θυμώνεις με τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Μην πέφτεις στην «αυτολύπηση» αν ακόμα δεν είσαι αδειούχος, χαλώντας με τη μίρλα την διάθεσή σου (αλλά και τον υπολοίπων). Εστίασε στο πώς μπορείς να περάσεις καλά και εντός πόλης.

Λέων

Επειδή «την τεμεπελιά πολλοί αγάπησαν, τον τεμεπέλη όμως ουδείς», ούτε καν ο εαυτός του δηλαδή, όσο κι αν «δεν τραβάς» σήμερα, κάνε τουλάχιστον τα πιο βασικά από τα πρακτικά.

Παρθένος

Είσαι πιο ευαίσθητος απέναντι στις σχέσεις σου σήμερα και θα ήταν καλό να αποστασιοποιηθείς από άτομα που σε εκνευρίζουν ή θέλουν να σε «εντάξουν» στην γκρίνια τους, προστατεύοντας τον εαυτό σου.

Ζυγός

Ένα συναίσθημα του τύπου «το καλοκαίρι σχεδόν πέρασε κι εγώ τι κάνω;» και αλλά υπερβολικά σ’ αυτό το μοτίβο μπορεί να σε επισκεφτούν Δευτεριάτικα, αν ακόμα πήζεις στη δουλειά. Ουφ.

Σκορπιός

Κάποια από τα άτομα που αγαπάς μπορεί να σε κάνουν να «βαρυγκωμίσεις» με την συμπεριφορά τους, ωστόσο δεν είναι λόγος για να χαλάσει συνολικά η διάθεσή σου.

Τοξότης

«Μη μου τους κύκλους τάραττε» είσαι σήμερα, θέλοντας να ηρεμήσεις λιγάκι και καλά θα κάνεις να το θέσεις ως προτεραιότητα, βαζοντας σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Μην το «πολυκουράσεις» επικοινωνιακά με τον/τη σύντροφό σου σήμερα, αλλά καλύτερα πήγαινε με τα νερά του/της, ιδιαίτερα αν δεν έχεις ουσιαστικά επιχειρήματα.

Υδροχόος 

Απόφυγε να παρασυρθείς σε «καταναλωτικές εξαλλοσύνες» κι ας έχει εκπτώσεις. Αν παρ’ ολ’ αυτά επισκεφτείς τα μαγαζιά, πήγαινε με λίστα για να' σαι σίγουρος.

Ιχθύες

Η έλλειψη συντρόφου μπορεί να σε «ενοχλήσει» περισσότερο σήμερα αν είσαι αδέσμευτος, βγάζοντας και μια νοσταλγία για παλιότερες σχέσεις που υπήρξαν στην ζωή σου.

athensvoice.gr