Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ολοκληρώνει για το 2021 τις προγραμματισμένες συναντήσεις του με την Κεντρική Διοίκηση.

Συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 16.00 υποδέχεται ως προσκεκλημένο ομιλητή στο πλαίσιο της Διευρυμένης Συνεδρίασης του Δ.Σ. τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, σε μία διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η Αντιμετώπιση της Ενεργειακής Κρίσης & η Αποκατάσταση των Όρων Λειτουργίας της Παραγωγικής Οικονομίας»

Η παγκόσμια κρίση στον ενεργειακό τομέα, δημιουργεί εν δυνάμει  κινδύνους για την παγκόσμια οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, ενώ τα δομικά προβλήματα της ελληνικής αγοράς ενέργειας, διαμορφώνουν ένα εξαιρετικά δύσβατο περιβάλλον για τη λειτουργία και την επιβίωση των ελληνικών παραγωγικών/μεταποιητικών επιχειρήσεων.

Η παρουσία του Υπουργού και ο διάλογος με τους εκπροσώπους των μεταποιητικών επιχειρήσεων των Περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος που εκπροσωπεί ο Σύνδεσμος, αποκτά ιδιαίτερη σημασία προκειμένου να συζητηθούν οι τρόποι αντιμετώπισης της Ενεργειακής Κρίσης που ανησυχεί τον κλάδο της Μεταποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.sbtse.gr.