Κοσμήματα για δώρα, κοσμήματα για ειδικές προτάσεις, κοσμήματα απλώς… για λόγους ανανέωσης και ομορφιάς. Τα κοσμήματα είναι πάντα εδώ, πάντα ανάμεσά μας, συνοδεύοντας μικρές και μεγάλες στιγμές λάμψης.

Γιατί τα αγαπάμε; Γιατί έχουμε την ανάγκη να συνδέουμε όλες τις μεγάλες μας στιγμές με κοσμήματα; Ποια είναι η σημασία που κρύβεται όταν τα συνδυάζουμε στο ντύσιμό μας;

Για να πάρουμε τις σωστές απαντήσεις, απευθυνθήκαμε στους ειδικούς. Οι άνθρωποι της ομάδας πίσω από τα χειροποίητα κοσμήματα DIMASIS έρχονται καθημερινά σε επαφή, για πάνω από τριάντα χρόνια, με το πάθος ανδρών και γυναικών για κοσμήματα. Από τα χέρια τους έχει περάσει ένας ατελείωτος αριθμός σημαντικών στιγμών όπως γάμοι, βαπτίσεις, αρραβώνες, ονομαστικές γιορτές και πλήθος άλλων μοναδικών περιστάσεων που το κοινό θέλησε να συνοδέψει με ένα χρυσό κόσμημα.

Όπως σημειώνουν οι ίδιοι, εκείνο που κάνει τον κόσμο να αγαπά τα κοσμήματα είναι η ακτινοβολία που εκπέμπουν. Ένα κόσμημα δημιουργημένο στο χέρι, όπως αυτά που θα βρει κανείς στη συλλογή κοσμημάτων DIMASIS, συμβολίζει την ανείπωτη ιστορία των υλικών του, που από ακανόνιστη μάζα, κατέληξαν ύστερα από προσεγμένη επεξεργασία, να γίνουν αυτό το όμορφο κόσμημα που κρατά κάποιος στα χέρια του.

Πριν παρέμβει ο κοσμηματοποιός δεν υπάρχει τίποτα! Όπως ένα ζευγάρι πριν γνωριστεί, ένα μωρό πριν γεννηθεί, κάθε σημαντική στιγμή πριν πραγματοποιηθεί… Ο χρυσός, το ασήμι, οι πολύτιμοι λίθοι είναι απλώς η πολύ αρχή της ιστορίας. Η συνέχεια της ιστορίας του καθενός είναι η ίδια ιστορία που ακολουθεί και η κατασκευή κοσμήματος, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το πολυπόθητο happyend.

Και όπως μας διαβεβαιώνει το teamστα κοσμήματα DIMASIS, αλλά γνωρίζουμε καλά κι εμείς οι ίδιοι, ο κόσμος λατρεύει τα happyendings! Κι επειδή κάθε ιστορία είναι ξεχωριστή, ταυτίστε τη δική σας μέσα από την τεράστια ποικιλία σε χρυσά χειροποίητα κοσμήματα DIMASIS. Άριστη ποιότητα, κομψή σχεδίαση, εξαιρετικές τιμές, αμέτρητες επιλογές, χιλιάδες όμορφες ιστορίες…