Η γεύση και η ποιότητα ΟΛΥΜΠΟΣ ταξιδεύει στο εξωτερικό και κατακτά 3 διεθνής διακρίσεις, ανάμεσα σε πολύ σκληρό ανταγωνισμό. Το πρόβειο και κατσικίσιο τυρί, το στραγγιστό γιαούρτι και το κεφαλοτύρι ΟΛΥΜΠΟΣ είναι ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου, αφού κέρδισαν 2 χρυσά και 1 χάλκινο βραβείο στον119ο Διεθνή Διαγωνισμό,ICA International Cheese Awards 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, η ΟΛΥΜΠΟΣ διακρίθηκε με :
-    Χρυσό Βραβείο στο Πρόβειο & Κατσικίσιο Τυρί Light ΟΛΥΜΠΟΣ   
-    Χρυσό Βραβείο στο Στραγγιστό γιαούρτι με Κεράσι ΟΛΥΜΠΟΣ
-    Χάλκινο Βραβείο στο Κεφαλοτύρι ΟΛΥΜΠΟΣ


Πιστή στη φιλοσοφία της και με οδηγό πάντα τις αξίες της για προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, η ΟΛΥΜΠΟΣ καινοτομεί και προσφέρει στους καταναλωτές γεύσεις ανώτερης υπεροχής, που συμβάλλουν στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Αυτή είναι και η δέσμευση των ανθρώπων της ΟΛΥΜΠΟΣ, που συνεχίζουν να δουλεύουν με ακόμα περισσότερο πάθος, ειδικά μετά από τέτοια διεθνή βραβεία, για να γνωρίσουν και να απολαύσουν ακόμη περισσότεροι την «Αυθεντική Ελληνική γεύση ΟΛΥΜΠΟΣ».
Ο διαγωνισμός ICA International Cheese Awards είναι από τους σημαντικότερους παγκοσμίως, με τις συμμετοχές φέτος να ξεπερνούν τις 5.000. Μικροί παραγωγοί μέχρι μεγάλα γαλακτοκομεία και supermarkets, από 27 χώρες, διαγωνίστηκαν σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες. Οι καλύτεροι και οι πιο έμπειροι γευσιγνώστες, δοκίμασαν και βράβευσαν τα καλύτερα, ανάμεσα τους και τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ.