Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σήμερα στην Καρδίτσα. 

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το karditsaLive.Net πρόκειται για δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες μετά το τεστ που έκαναν βρέθηκαν θετικές στον ιό. 

Η μία μόλις είχε επιστρέψει από νησί του Αιγαίου, ενώ η άλλη από πόλη της Δυτ.Μακεδονίας. Καθώς η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και οι δύο γυναίκες παραμένουν σε κατ΄οίκον περιορισμό, ενώ θα ακολουθήσουν από τον ΕΟΔΥ οι απαραίτητες ιχνηλατήσεις στον κύκλο των επαφών τους. 

Στον Βόλο εντοπίστηκαν 4 ακόμη κρούσματα από το εργασιακό περιβάλλον του 25χρονου σεφ σε γνωστό καφέ-μπαρ του Βόλου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό πριν λίγες ημέρες. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του taxydromos.gr κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προχώρησε στην ιχνηλάτηση των επαφών του 25χρονου στον χώρο εργασίας του και συνολικά λήφθηκαν 90 δείγματα, από τα οποία βρέθηκαν 4 θετικά. 

Ωστόσο, τα 86 αρνητικά στον κορωνοϊό άτομα θα υποβληθούν εκ νέου στο τεστ μετά από μία εβδομάδα, ώστε να διασφαλιστεί ότι πράγματι δεν έχουν προβληθεί.

Ο νεαρός σεφ νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και σύμφωνα με πληροφορίες, η κλινική του εικόνα είναι καλή.

trikalaenimerosi.gr