Μαζικά πήραν μέρος στο χθεσινό πανθεσσαλικό συλλαλητήριο ενάντια στην ανεργία που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα σωματεία του νομού Τρικάλων.
Η κινητοποίηση έγινε ύστερα από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, 52 εργατικών και συνταξιουχικών σωματείων απ’ όλη τη Θεσσαλία και των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων.
Διαδήλωσαν την απόφασή τους ότι δεν δέχονται να ζουν με την ανεργία, την απλήρωτη εργασία, την φτώχεια και την ανασφάλεια. Να θυσιάζουν το μέλλον των παιδιών και των οικογενειών τους για να βγάζουν αμύθητα κέρδη, μια χούφτα βιομήχανοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές, μεγαλέμποροι και κάθε είδους μεγαλοεπιχειρηματίες.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία .
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Γιάννης Μπράτσος, πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου Φοιτητών Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Ξάνθος Νατσίνας, πρόεδρος της Ένωσης ΕΒΕ Δήμου Φαρκαδώνας Τρικάλων, η Χρυσούλα Τασολάμπρου, μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας» και απολυμένη από τη μεταλλοβιοτεχνία ΒΕΜΕΠΕΚ και ο Κώστας Τζέλλας, γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.
Στη συγκέντρωση μίλησε ο Τάσος Τσιαπλές, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας ενώ ακολούθησε δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Από τα Τρίκαλα συμμετείχαν ο Σύλλογος Λογιστών & Βοηθών Λογιστών Ν. Τρικάλων, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Τρικάλων, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Τρικάλων, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, το Συνδικάτο Γάλα Τρόφιμα Ποτά, η Ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων «Η Άνοιξη» με  Αγροτικούς  Συλλόγους του Νομού, η ΕΒΕ Καλαμπάκας – Φαρκαδόνας και ο  Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων (μέλος της ΟΓΕ).