Στην σημερινή ημέρα, την 14η Φεβρουαρίου, που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο ως "η ημέρα των ερωτευμένων", είναι αφιερωμένο το doodle της google. 

Οι κόκκινες καρδούλες, σύμβολο του έρωτα, θυμίζουν σε όλους, ερωτευμένους και μη, την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, που έχει συνδεθεί με την γιορτή των ερωτευμένων. 

 Τι είναι τα doodles

Τα doodles δημιουργούνται από τη Google για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Η ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών doodle της Google (γνωστοί ως doodlers) ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

Το πρώτο doodle είχε δημιουργηθεί το 1998, όταν οι ιδρυτές της Google Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι, προκειμένου να ενημερώσουν τους χρήστες ότι θα λείπουν (ήθελαν να πάνε σε φεστιβάλ στην έρημο της Νεβάδα), τοποθέτησαν το σχέδιο μίας φιγούρας σε ράβδο πίσω από το δεύτερο «ο» του λογοτύπου της εταιρείας, ενημερώνοντας έτσι τους χρήστες ότι βρίσκονται εκτός γραφείου. Η ιδέα άρεσε και έκτοτε καθιερώθηκε και εμπλουτίσθηκε.