Ο μήνας που ξεκινά υποδέχεται δύο από τα πιο ευρέως γνωστά αστρολογικά φαινόμενα. Την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 2/4 έως τις 26/4 και την έκλειψη Ηλίου στις 8/4, καθιστώντας το φετινό Απρίλιο ένα μήνα με μεγάλο ενδιαφέρον. Κάθε φορά που ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φορά, μετακινήσεις, επικοινωνίες κι εμπορικές συναλλαγές παρεμποδίζονται. Όμως αυτή η πλανητική επιρροή, εμπεριέχει πάντα και την προοπτική να επανέλθουν στην επικαιρότητα εκκρεμότητες και ζητήματα από το παρελθόν για να επιλυθούν και να ολοκληρωθούν όταν επιστρέψει ορθόδρομος. Σύμφωνα με τις Aστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024, ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η συνάντηση “σταθμός” Δία και Ουρανού στον Ταύρο στις 21/4. Η σύνοδος αυτή, συνδέεται με την εκδήλωση αναπάντεχων και τυχερών γεγονότων που εμπεριέχουν τη δυνατότητα επέκτασης, εξέλιξης αλλά και αλλαγής.

Αφύπνιση συνείδησης

Τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό, ένα κοσμικό σκούντημα αφυπνίζει συνειδήσεις. Παράλληλα, προωθεί ευεργετικές αλλαγές που είναι αναγκαίες για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα. Στρέψε το νου και την πρόθεση σου στην κατεύθυνση που αναζητά η ψυχή σου. Δημιούργησε νοητά τη νέα σου πραγματικότητα, αφέσου με εμπιστοσύνη στο σύμπαν και δες αυτά που ονειρεύεσαι να πραγματοποιούνται στο χρόνο που πρέπει. Το “σωστό timing” δεν είναι μια ανάλαφρη φράση για να δίνει έμφαση στα λόγια σου. Είναι μια συνθήκη κι ένα ανώτερο αξίωμα που ακολουθεί τη ζωή σου και αποδεικνύεται πάντα ακριβές γιατί φέρνει αυτό που χρειάζεσαι, όταν το χρειάζεσαι.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Αναπάντεχες ευκαιρίες προωθούν τα οικονομικά σου

Στο δεύτερο μήνα των γενεθλίων σου, ο Ερμής κατά την ανάδρομη πορεία του, 2/4 με 26/4, θα βρίσκεται στο ζώδιό σου φέρνοντας ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. Την ίδια περίοδο όμως και η ευεργετική Αφροδίτη επισκέπτεται τον Κριό χαρίζοντας ομορφιά, βελτίωση στις σχέσεις, τα αισθηματικά, αλλά και στα οικονομικά σου. Συνδύασε τις δυο αυτές επιρροές χρησιμοποιώντας ευγένεια και γοητεία για να προωθήσεις εκκρεμότητες από το παρελθόν που έχουν λιμνάσει και εμποδίζουν την πρόοδό σου.

Όμως για την ώρα κράτα τη δράση σου μυστική. Η έκλειψη ηλίου, επίσης στο ζώδιό σου, καθιστά το μήνα πολύ σημαντικό για σένα, ιδίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Το σύμπαν σε προσκαλεί σε νέα ξεκινήματα με στόχο να ανακαλύψεις ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου. Η μοναδική σύνοδος Δία – Ουρανού, που χρωματίζει το φετινό Απρίλιο, δίνει αναπάντεχες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και να ξέρεις ότι οι πρωτότυπες ιδέες, προωθούνται.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Αξιοποίησε την κοσμική εύνοια

Μια εξαιρετική πλανητική συγκυρία σε κάνει πρωταγωνιστή το φετινό Απρίλιο. Ο ευεργέτης και πληθωρικός Δίας, που θα μείνει για λίγο καιρό ακόμη στον Ταύρο, συναντά στις 21/4 τον απρόβλεπτο και επαναστάτη Ουρανό στο ζώδιο σου και μια πύλη ευκαιριών ανοίγεται μπροστά σου. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024, σε ωθούν να πρωτοτυπήσεις. Να είσαι σε εγρήγορση και να έχεις ανοιχτό μυαλό, για τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου.

Τόσο ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, σε συνδυασμό με την έκλειψη ηλίου, σε καλούν να κρατήσεις στο παρασκήνιο ιδέες, σκέψεις για νέα εγχειρήματα, αλλά και κάποιες επαφές σου. Ιδίως, αν έχουν και ερωτικό ενδιαφέρον. Φίλοι και κοινωνικός περίγυρος σε δραστηριοποιούν και σε παρασύρουν σε πολλές φιλικές συναντήσεις και ομαδικές δράσεις. Η Πανσέληνος στις 24/4, ανακινεί συναισθήματα, μεγεθύνει καταστάσεις και σε αναστατώνει προσωρινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Οι παρέες αντίβαρο στην κούραση και τις δυσκολίες

Ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα, η αυξημένη πίεση που νιώθεις δημιουργεί εντάσεις και πρόσθετο άγχος στην καθημερινότητά σου. Αυτό μπορεί να γίνεται πιο αντιληπτό στο χώρο εργασίας και στις σχέσεις με τους συναδέλφους. Έχει όμως προεκτάσεις και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Η σύνοδός του Άρη με τον Κρόνο στις 10/4 φέρνει αρκετά εμπόδια και κούραση. Αντίβαρο στις δυσκολίες αυτές, είναι οι παρέες σου.

Συναναστροφή με φίλους, συμμετοχή σε ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες τονώνουν τη διάθεσή σου και φέρνουν όμορφες στιγμές. Με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή μέχρι τις 26/4, δεν αποκλείεται μια φιλία από το παρελθόν να επιστρέψει στη ζωή σου. Με το Δία στον Ταύρο, περίπου ένα χρόνο τώρα, έχει γίνει μια στροφή μέσα σου. Προωθεί εσωτερικές και πνευματικές αναζητήσεις. Παράλληλα, με την σπάνια, κοσμική, συνάντησή του Δία στις 21/4 με τον Ουρανό, μια αναπάντεχη εσωτερική αναλαμπή σε οδηγεί σε μονοπάτια αποκαλύψεων για τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Η ενέργεια σου ρέει και προωθείς σχέδια

Η παρουσία του Άρη στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, σε εφοδιάζει με ενέργεια και όρεξη για δράση. Παρότι είναι μια υποτονική θέση για έναν τόσο μαχητικό και δυναμικό πλανήτη όπως ο Άρης, εσύ ευνοείσαι και νιώθεις την εσωτερική σου ενέργεια να ρέει. Τώρα, μπορείς να προωθήσεις καλύτερα θέματα εκπαίδευσης, προγραμματισμού ταξιδιών και ό,τι σχετίζεται με ξένους και εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις Aστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024, ο ανάδρομος Ερμής, εμποδίζει αρκετά την επικοινωνία, ιδίως στον τομέα των επαγγελματικών. Όμως, η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης, αλλά και η έκλειψη ηλίου στον ίδιο τομέα φέρνουν αφενός ευκαιρίες συμφιλίωσης και αφετέρου ιδέες και προοπτικές για νέα ξεκινήματα. Η σπάνια σύνοδος Δία – Ουρανού στον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε εθελοντικές, ανθρωπιστικές δράσεις και ομαδικές συμμετοχές. Πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες κοινωνικές δραστηριότητες, πέρα από το συλλογικό τους όφελος προάγουν κι εσένα προσωπικά και την εξέλιξή σου. Μια καινούργια φιλία ανθίζει!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες σε ξαφνιάζουν

Μετά από έναν αρκετά απαιτητικό χειμώνα, ο δεύτερος μήνας της άνοιξης κρύβει για σένα καλύτερες προοπτικές και τάσεις βελτίωσης. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024, στηρίζουν κάθε προσπάθεια να ανακαλύψεις καλύτερους τρόπους διαχείρισης προσωπικών θεμάτων και σου δείχνουν τον τρόπο για αυτό. Αρχικά χρειάζεται υπομονή στο χειρισμό οικονομικών που είναι κοινά με άλλους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Έπειτα, πρέπει να γνωρίζεις πώς διάφορα θέματα σχετικά με εξωτερικό, ξένους, ταξίδια και εκπαίδευση συναντούν εμπόδια και καθυστερήσεις. Τα οποία όμως είναι προσωρινά και βελτιώνονται.

Ενώ δεν αποκλείεται ένα άτομο από άλλη χώρα ή κουλτούρα, ή κάποιος που θα γνωρίσεις σε κάποιο ταξίδι να σε ελκύσει ερωτικά. Η ξεχωριστή σύνοδος Δία – Ουρανού που χαρακτηρίζει το φετινό Απρίλιο, πραγματοποιείται στον τομέα των επαγγελματικών. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και τις κεραίες συντονισμένες για νέες ευκαιρίες εξέλιξης. Μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Ωστόσο, να έχεις αυτοσυγκράτηση και να αποφύγεις οποιουδήποτε είδους υπερβολική αντιμετώπιση και υπεραισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Άνοιξε τους ορίζοντες σου

Με τον Άρη απέναντί σου, ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα, συνεχίζουν να υπάρχουν κάποιες εντάσεις στις σχέσεις, το γάμο άλλα και τις συνεργασίες. Γύρω στις 10/4, η συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο, εντείνει τη δυσκολία και περιορίζει τη δυνατότητα δράσης. Όμως, θα πρέπει να ξέρεις, πως οι διαφωνίες πάντα μετριάζονται όταν επικρατεί ο ειλικρινής διάλογος. Όπου καθένας μπορεί να καταθέσει τη δική του άποψη χωρίς να κριθεί αυστηρά και να νιώσει απόρριψη.

Καθυστερήσεις και μπερδέματα σε κοινά οικονομικά και κληρονομικά θέματα ή θέματα ακίνητης περιουσίας, αποτελούν αφορμή συγκρούσεων. Παρόλα αυτά, υπάρχουν προοπτικές για βελτίωση των συνθηκών με οικονομικό όφελος για εσένα αλλά και για νέα οικονομικά ξεκινήματα. Από την άλλη, η θεαματική σύνοδος Δία – Ουρανού στον Ταύρο, προάγει θέματα που σχετίζονται με εκπαίδευση, ταξίδια και εξωτερικό. Αλλά και όποιο άλλο δρόμο συντελεί στο να διευρύνεις τους ορίζοντες και τις γνώσεις σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Με το ενδιαφέρον σου στραμμένο στις σχέσεις

Σε συνέχεια των επιρροών του προηγούμενου μήνα, Άρης και Κρόνος στους Ιχθύες επηρεάζουν την καθημερινότητα. Αλλά και τη φυσική σου κατάσταση. Γύρω στις 10/4, όπου η συνάντησή τους γίνεται σύνοδος ακριβείας πρόσεξε να μην αφήσεις το άγχος να σου δημιουργήσει ψυχοσωματικές ενοχλήσεις. Στον αντίποδα της επιρροής αυτής, Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό στρέφουν το ενδιαφέρον στο γάμο και τις σχέσεις.

Μπορεί ο Ερμής να είναι ανάδρομος μέχρι τις 26/4, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δημιουργήσει εμπόδια ή παρεξηγήσεις. Αντιθέτως, μπορεί να καλλιεργήσει το κατάλληλο έδαφος και να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα από παρελθόν για να συζητηθούν με το σύντροφό σου και να επιλυθούν. Τόσο η Αφροδίτη όσο και η έκλειψη Ηλίου στον ίδιο τομέα, ενισχύουν την τάση για βελτίωση των σχέσεων και νέα αρχή. Η συνάντηση Δία – Ουρανού στον Ταύρο, ανοίγει δρόμο για μια αναπάντεχη οικονομική ευκαιρία που μπορεί να μην έχεις φανταστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Τα αισθηματικά σου σε ανανεώνουν

Η θετική επιρροή του Άρη από τους Ιχθύες που ξεκίνησε από τα τέλη του προηγούμενου μήνα, συνεχίζεται για σένα μέχρι τέλος Απριλίου. Ο δυναμικός αυτός πλανήτης τροφοδοτεί θετικά τα ενεργειακά σου αποθέματα και η δράση σου απελευθερώνεται. Συγχρόνως νιώθεις πιο δημιουργική και με διάθεση να ασχοληθείς με χόμπι, αθλήματα, με τα παιδιά, ακόμη και να διασκεδάσεις περισσότερο. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024 είναι εδώ για να στρέψουν το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σχέσεις.

Με τη μοναδική συνάντηση Δία και Ουρανού στον Ταύρο, που για σένα αντιστοιχεί στο τομέα του γάμου, των σχέσεων και των συνεργασιών, μια νέα αρχή με ιδιαίτερες, αλλά θετικές εμπειρίες ανοίγεται μπροστά σου. Από την άλλη, κάποιες καθυστερήσεις και μικροεμπόδια στις καθημερινές υποχρεώσεις δε χρειάζεται να σε αποθαρρύνουν. Γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να σε ωφελήσει και στον εργασιακό τομέα αλλά και στο να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας που έχουν επανεμφανιστεί και σε ταλαιπωρούν.  

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Σε ένα μήνα δυο ταχυτήτων οι ευκαιρίες δε λείπουν

Οι τάσεις του φετινού Απρίλιου είναι για σένα κάπως αντιφατικές. Από τη μια η πίεση που φέρνει ο Άρης στους Ιχθύες τροφοδοτεί εντάσεις στο χώρο τις οικογένειας. Διαφωνίες και υποχρεώσεις σου χαλούν τη διάθεση σύμφωνα με τις Aστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024. Ιδιαίτερα στη συνάντησή του Άρη με τον Κρόνο στις 10/4, προβληματίζεσαι και νιώθεις καταπίεση. Από την άλλη, τόσο ο Ερμής – παρά την ανάδρομη πορεία του μέχρι τις 26/4 – όσο και η Αφροδίτη, στο φιλικό για σένα Κριό, δίνουν ευκαιρίες για να υπάρξουν καλές στιγμές στη μέρα σου.

Αξιοποίησέ τη σύνοδό τους στις 19/4 και προώθησε δημιουργικές δραστηριότητες, αξιολόγησε μια αισθηματική γνωριμία και αφιέρωσε χρόνο στα παιδιά. Η έκλειψη Ηλίου στον ίδιο τομέα ανοίγει προοπτικές για κάποιο νέο ξεκίνημα. Δεν είναι απίθανο μια σχέση από το παρελθόν να κάνει αυτή την περίοδο μια προσπάθεια επικοινωνίας. Έχε ανοιχτά τα μάτια σου για καινούργιες ευκαιρίες στο χώρο της εργασίας, όπου η πρωτοτυπία και οι μοντέρνες ιδέες επέκτασης ευνοούνται πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Προάγεται η εξέλιξή σου

Η μετρημένη και προσγειωμένη προσωπικότητά σου σε βοηθάει να κάνεις σχεδόν πάντα καλύτερη εκτίμηση των πραγμάτων. Αυτή την περίοδο, που υπάρχει η τάση για πολλές επικοινωνίες, επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα. Ποιες προάγουν τη δράση σου και ποιες απλώς σου καταναλώνουν ενέργεια. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό να διελαύνει τον τομέα του σπιτιού απόφυγε εργασίες και επισκευές για τις οποίες δεν είσαι σίγουρη ότι έχουν γίνει οι σωστές συνεννοήσεις.

Η ανάγκη για βελτίωση και ανακαίνιση του χώρου είναι έντονη από τις 5/4 μέχρι το τέλος του μήνα με την Αφροδίτη στην ίδια ζωδιακή περιοχή. Στα αξιοσημείωτα γεγονότα όμως του φετινού Απριλίου την πρώτη θέση καταλαμβάνει η μοναδική σύνοδος Δία – Ουρανού στον Ταύρο. Αναπάντεχες ευκαιρίες για ταξίδια, σχέσεις με εξωτερικό, ανώτερη μόρφωση, εμπλουτισμό γνώσεων και ό,τι διευρύνει τους ορίζοντες κάνουν την εμφάνισή τους και σε πάνε σε επόμενο επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Ευκαιρίες επέκτασης στο σπίτι και την οικογένεια

Υποδέχεσαι το φετινό Απρίλιο με το ενδιαφέρον σου να συνεχίζει να είναι στραμμένο στην οικονομική διαχείριση. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024 είναι εδώ, για να σου επισημάνουν και τις υπόλοιπες τάσεις του μήνα που διανύουμε. Με Ερμή, Αφροδίτη αλλά και έκλειψη Ηλίου στον Κριό, η περίοδος χαρακτηρίζεται από πολλές μετακινήσεις, επαφές και συναντήσεις. Επειδή μέχρι τις 26/4 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, χρειάζεται μια παραπάνω προσοχή σε μπερδέματα και παρεξηγήσεις.

Η μεγαλύτερη ωστόσο αστρολογική επιρροή, είναι η συνάντηση “σταθμός” του επεκτατικού Δία με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, στο ζώδιο του Ταύρου στις 21/4. Για σένα η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Mπορεί να συνδέεται τόσο με την επέκτασή της όσο και με θέματα ακίνητης περιουσίας. Όσο ανοιχτά πρέπει να έχεις τα μάτια σου για ευκαιρίες, άλλο τόσο θα πρέπει να έχεις το νου σου να μην ξεφύγεις με υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Μια σημαντική συνάντηση προωθεί τα θέματα

Η έντονη επιρροή του Άρη στο ζώδιό σου συνεχίζεται μέχρι το τέλος Απριλίου. Και φυσικά, ένας τόσο δυναμικός πλανήτης ενισχύει τα ενεργειακά σου αποθέματα και σε εφοδιάζει με όρεξη για δράση. Όμως από την άλλη, δημιουργεί κάποιες εντάσεις και σε κάνει πιο παρορμητική. Στην πορεία του συναντά τον Κρόνο στις 10/4 και σε καλεί να σκεφτείς καλά πριν πράξεις. Ερμής, Αφροδίτη και ηλιακή έκλειψη στον Κριό, σε προδιαθέτουν να ασχοληθείς περισσότερο με την οικονομική σου διαχείριση.

Κάποιες νέες πηγές εσόδων μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Ωστόσο, λόγο της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους που τις συνοδεύουν. Η σύνοδος Δία – Ουρανού που χαρακτηρίζει το μήνα αυτό, φέρνει επιπλέον ευκαιρίες, ακόμη και από εκεί που δεν το περιμένεις, σε θέματα επαφών, συναντήσεων, μετακινήσεων και γενικώς ενισχύει τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Αξιοποίησέ την για να προωθήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου!

beautemagazine.gr