Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ο Χρυσός Χορηγός για την περίοδο 2016-2017 θα είναι η Γαλακτοβιομηχανία Τρικάλων «Τρίκκη» ενώ Ασημένιος Χορηγός θα είναι η «Οξοποιία Μετέωρα».
Η επίσημη παρουσίαση των δύο χορηγιών που δίνουν μία νέα δυναμική και άλλη προοπτική στο Τρικαλινό μπάσκετ θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου μαζί με την παρουσίαση της φετινής φανέλας όπου στο εμπρόσθιο μέρος θα υπάρχει το λογότυπο της «Τρίκκης» και στο πίσω μέρος όπως και τα προηγούμενα χρόνια αυτό του  «Ξύδι Μετέωρα».
Είναι σημαντικό για την τοπική ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας να γίνεται πρεσβευτής των εξαιρετικών τοπικών προϊόντων που μπορεί να τα βρει ο καταναλωτής στα ράφια των καταστημάτων τροφίμων σε όλη την Ελλάδα.
Η Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία Τρικάλων «Τρίκκη» ιδρύθηκε το 1960 από την Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος και το 1992 πέρασε στις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων και Καρδίτσας.
Απορροφά καθημερινά 60 περίπου τόνους αγελαδινού γάλακτος προερχόμενο κυρίως από συνεταιριζόμενους παραγωγούς καθώς και 4.000 περίπου τόνους αιγοπρόβειου σε ετήσια βάση.
Παράγει φρέσκο γάλα πλήρες και ελαφρύ, φρέσκο γάλα με κακάο, γιαούρτια όλων των τύπων, φέτα, κασέρι, γαλοτύρι, τυριά gourmet, επιδόρπια (κρέμα, ρυζόγαλο κ.α.) ενώ από φέτος το καλοκαίρι παράγει και παγωτό από  φρέσκο γάλα (Κρέμα, Κακάο, Στρατσιατέλα).
Στην Γαλακτοβιομηχανία «Τρίκκη» εργάζονται πάνω από 150 άτομα.
Η Οξοποιία «Μετέωρα» εδώ και 40 περίπου χρόνια δραστηριοποιείται στην παραγωγή ξυδιού και των υποπροϊόντων του. Απασχολεί περίπου 50 εργαζόμενους και καλύπτει το 60% της εγχώριας παραγωγής ξυδιού.
Παράγει Ξύδι από κρασί, Balsamiko (που παλιώνεται σε ξύλινα δρύϊνα βαρέλια), Κρέμα Balsamico, Μηλόξυδο, Φυσικό χυμό Λεμoνιού.