Xωρίς βαθμολογικό κίνητρο ο ΑΟΤ έμεινεν στο μηδέν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που πανηγυρίζει την επάνοδό του στην Α' Εθνική. Το ματς δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο σε όλη τη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο την άμυνά τους. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έπειτα από ένα πρώτο εικοσάλεπτο χωρίς κάτι το αξιόλογο, ήταν αυτή που στο 22΄ έφτασε κοντά στο γκολ, η κεφαλιά όμως του Ντάσιου αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον Βέρτζο.
Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με συνέπεια μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει, καθώς πλην του σουτ του Γιαννιτσάνη στο 42΄ δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Χιώτη. Στην επανάληψη ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε το ίδιο δυνατά στο ματς, χωρίς ωστόσο να καταφέρει την υπεροχή του αυτή να την μετουσιώσει σε γκολ.
Μοναδικές αξιόλογες φάσεις ήταν τα σουτ των Ντάσιου, Κάσσου και Αλμπάνη στο 59΄ , το 66΄ και το 74΄ τα οποία είτε κατέληξαν άουτ, είτε μπλοκαρίστηκαν από τον Αποστολίδη. Από την πλευρά τους τα Τρίκαλα, πλην του σουτ του Ριζογιάννη στο 76΄, δεν είχαν να επιδείξουν κάτι το αξιόλογο, με το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Ομπόντο (84’ Τσιάρας), Κονέ, Σιατραβάνης, Αλμπάνης (91’ Μπαρμπόσα), Πετρόπουλος (60’ Κάσσος).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (83’ Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (81’ Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.

sdna.gr