Στον sport-fm μίλησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος σημείωσε πως δουλεύει στον ΑΟΤ ένα πλάνο τριετίας, ενώ αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος της Super League 2 φέτος.

«Δουλεύουμε με πολλά νέα παιδιά και έχουμε ένα πλάνο τριετίας. Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τα νέα παιδιά ώστε να υπάρχει ένας κορμός για χρόνια και είμαστε σε καλό δρόμο», ανέφερε αρχικά.

Για το αποτέλεσμα στην Πάτρα: "Βάση ευκαιριών αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, αλλά ας μην είμαστε και αχάριστοι. Η ομάδα έδειξε ότι έχει χαρακτήρα και μέλλον αλλά θέλει δουλειά πολύ ακόμη"

Για τις αλλαγές που του βγήκαν στον αγώνα με την Παναχαϊκή: "Πάντα στον πάγκο κρατάω πάντα κάποια χαρτιά ώστε αν κάτι δεν μου πάει καλά να ρίξω παίκτες που μπορούν να μου γυρίσουν το παιχνίδι"

Για τον χαμηλό μέσο όρο της ηλικίας των παικτών της ομάδας: «Έχουμε πολλά νέα παιδιά και κάποια που μένουν αναγκαστικά εκτός αποστολής αλλά που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Είναι παιδιά που δεν τα ξέρει ο κόσμος αλλά θα τα μάθει. Υπάρχουν και νέα παιδιά όπως οι Παπαγεωργίου, Πέλκας, Αλμπάνης, Ντιαλόσι ενώ θα έρθουν και άλλοι παίκτες. Είμαι ένας προπονητής που δουλεύει με νέα παιδιά και έχω αναδείξει αρκετά νέα παιδιά».

Για το γεγονός ότι οι ομάδες θα καλούνται να παίξουν δύο ματς την εβδομάδα: «Θα το ζήσουμε και αυτό. Οι ομάδες θα πρέπει να έχουν μεγάλο ρόστερ, να μην έχεις τραυματισμούς ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η αποκατάσταση. Θα δούμε πως υα πάει το πράγμα γιατί δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία σε αυτό».

Τέλος για το ματς της Τετάρτης με τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλων Λάρισας είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει μία σταθερότητα. Έχει κρατήσει έναν κορμό με έμπειρους παίκτες και έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα φέτος».

onsports.gr