Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Αλέκος Βοσνιάδης με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα έκανε δηλώσεις για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.
Μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» τόνισε:
Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: Είναι αλήθεια ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια, για εμάς που ήρθαμε τώρα στην ομάδα, δεν είναι ότι το καλύτερο, αφού δεν μας δίνει το χρόνο να δουλέψουμε όσο θα θέλαμε. Αλλά είναι μια πραγματικότητα, άλλωστε άργησε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και έτσι δεν μπορεί να γίνει κάτι το διαφορετικό. Παρόλα αυτά προσπαθούμε να περάσουμε πράγματα.
Για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα: Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει σε κανένα παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε κάθε αγώνα χωριστά και να προχωράμε. Να προσπαθούμε να πάρουμε τους βαθμούς και στην συνέχεια να πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Άλλωστε η διαφορά από την κορυφή δεν μας επιτρέπει να λέμε πολλά λόγια, αυτό όμως που είναι καθήκον μας είναι σε κάθε αγώνα να παλεύουμε για το καλύτερο. Το ίδιο θα γίνει και απέναντι με την Καλλιθέα, δεν θα σταθούμε στις απουσίες (απουσιάζουν Μουμίν και Αρναρέλλης που είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Πίντο είναι τραυματίες), αφού η ομάδα έχει βάθος.
Για τους φιλάθλους: Οι φίλαθλοι έχουν δίκιο να ζητάνε πάντα το καλύτερο. Είναι μια ομάδα με διοικητική σταθερότητα, με κόσμο που αγαπά την ομάδα, έτσι είναι δική μας δουλειά να παλέψουμε για το καλύτερο ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους και να αυξηθεί ο αριθμός των φιλάθλων από αγώνα με αγώνα. Αυτό γίνεται μόνο με νίκες.
Tα εισιτήρια με Καλλιθέα

Ο ΑΟ Τρίκαλα την Κυριακή στις 3 μ.μ. θα φιλοξενήσει την Καλλιθέα για την 16η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ και στο παιχνίδι αυτή η στήριξη των φιλάθλων θα παίξει καταλυτικό ρόλο, στην προσπάθεια της ομάδας για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται,.
Η τιμή των εισιτηρίων έχει ως εξής:
Θύρα 2: 5 ευρώ
Θύρα 1: 7 ευρώ
Θύρα 4: 10 ευρώ.

Στις 26 Φεβρουαρίου με Αγροτικό Αστέρα

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής και 1ης του δεύτερου γύρου ανακοίνωσε η Football League. Ο αγώνας του ΑΟ Τρίκαλα με τον Αγροτικό Αστέρα θα γίνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά:
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
Καλλιθέα – Απόλλων Σμύρνης (15:00 ΕΡΤ, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου
Χανιά – Παναιγιάλειος (15:00)
Άρης – Αν. Καρδίτσας (15:00 ΕΡΤ, «Κλεάνθης Βικελίδης»)
Τρίκαλα – Αγροτικός Αστ. (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)
Λαμία – Αιγινιακός (15:00, ΔΑΚ Λαμίας)
Πανελευσινιακός – Πανσερραϊκός (15:00, Δημ. Στάδιο Ελευσίνας)
ΟΦΗ – Κισσαμικός (15:00, «Θ. Βαρδινογιάννης«)
Καλλονή – Αχαρναϊκός (15:00, Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης)
Πανθρακικός – Σπάρτη 0-3 α.α.