Τη φιλική εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της ΑΕΛ πήραν τα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής (1/9), δείχνοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Οι «κυανέρυθροι» ήταν περισσότερο ορεξάτοι στο ματς και είχαν κάποιες καλές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο με Μίλιεβιτς και Καπό, ο οποίος ήταν και αυτός που άνοιξε το σκορ στο 32' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον γκολκίπερ των «βυσσινί» Σαφαρίκα.
Η απάντηση της ομάδας του Αντρέ Πάους ήρθε στο 79' με σουτ του Ντέλετιτς, με τον ΑΟΤ εντέλει να κερδίζει χάρη στο γκολ του Μανώλη με πλασέ στο 90', ο οποίος αξιοποίησε σέντρα του Αναστασόπουλου.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης (46' Αθανασόπουλος), Βέρτζος (85' Ζγκούρι), Γιαννίτσης, Κοτσώνης (72' Γκαλίτσιος), Γκόλιας, Πάνος, Τεγούσης (54' Τόμιτς), Τσιάρας, Μίλιεβιτς (88' Μανώλης), Τσίπρας (54' Αναστασόπουλος), Καπός (87' Ντιατά).
ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Σαφαρίκας, Μασούρας, Κόντορ, Κούσας, Γιοβάνοβιτς (46' Κρίζμαν), Λαγός, Ανδρεόπουλος (70' Ντέλετιτς), Κρητικός (70' Φατιόν), Γιαννιτσάνης, Μπάμπιτς (46' Καρατάσιος), Περόνε (70' Ρέντζας).
a-sports.gr