Μία ακόμη ήττα που βάζει οριστικά τέλος στα όνειρα της ανόδου, γνώρισε ο ΑΟ Τρίκαλα χάνοντας στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων από την Παναχαϊκή με 0-1.

Η ομάδα της Αχαΐας που βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, κέρδισε χάρη στο αυτογκόλ του Λεάντρο Πίντο στο 40ο λεπτό, με τους κυανέρυθρους να μην καταφέρνουν να σκοράρουν ώστε να ανατρέψουν το σκορ.

Πλέον, η Παναχαϊκή μετράει 41 βαθμούς, δυο παραπάνω από τον ΟΦΗ, ο οποίος αύριο (25/2) παίζει στο "Γεντί Κουλέ" με τον Πανσερραϊκό, ενώ πρώτος είναι ο Άρης με 45 βαθμούς, με τον ΑΟΤ να απομακρύνεται από τις πρώτες θέσεις μένοντας στους 30 βαθμούς.

Πριν το γκολ, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 31' με τον Μωραΐτη, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν επίσης ένα δοκάρι στο 74' σε εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη από τα αριστερά.

Τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα στο β' μέρος, οι Πατρινοί έπαιξαν ξεκάθαρα για να κρατήσουν το προβάδισμά τους σε έναν κακό αγωνιστικά χώρο και τα κατάφεραν, φτάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης (80′ Γροντής), Λεάντρο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (70′ Ζγκούρι), Τόμιτς (57′ Ν” Λουντούλου), Γιαννιτσάνης, Μιλοσάβλιεφ, Σαχινίδης

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Γκίνο (67′ Πολυχρόνης), Σωτηράκος, Στεργίδης (83′ Πλέγας), Φωτάκης (89′ Πολίμος), Ελευθεριάδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μωραϊτης, Φουρλάνος

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Φωτογραφία από goaltrikala.gr