Το πλάνο προετοιμασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο, που καταρτίστηκε από τον Ολυμπιακό προπονητή Θ. Ζηνελη, περιλάμβανε για τον πρώτο κύκλο Ολυμπιακής προετοιμασίας της Φανής Τζέλη να γίνει στο Βέλγιο με την Εθνική τους Ομάδα και Ομοσπονδιακό προπονητή, τον Νίκο Παϊταρίδη. 

Έτσι λοιπόν από χθες έως και 14 Ιουνίου θα ξεκινήσει η στοχευμένη προετοιμασία για την επίτευξη του σκοπού που θέτει η ΕΛΟΤ, και από εκεί θα μεταβούν απευθείας στη Σόφια για να αγωνιστεί στο Multi European Games. 

Μετά την ξεκούραση αλλά και μίνι προετοιμασία στα Τρίκαλα, το Τρικαλινό δίδυμο, αυτή τη φορά με το Εθνόσημο, και εκπρόσωπος του Ελληνικού Ταεκβοντο στην Ολυμπιακή Αποστολή για το Τόκιο, όπου Αρχηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολήςς είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Μιχάλης Φυσεντζιδης θα προετοιμάσει στο Βελγικό έδαφος. Εξαιρετικές εγκαταστάσεις, άριστη ατμόσφαιρα και μεθοδευμένη δουλειά γίνεται εκεί, αφού υπάρχει συνεργασία μεταξύ Βέλγων και Ελλήνων. 

Ο Βέλγος Ομοσπονδιακός Leonardo Gambluch, ο επίσης κάτοχος του Ολυμπιακού Εισιτηρίου και Παγκόσμιος Jaouad Achab, η Παγκόσμια Raheleh Asemani και όλη η Βελγική ομάδα, αγκάλιασε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και κάτοχο του Ολυμπιακού Εισιτηρίου και για 2 βδομάδες θα προετοιμάζονται εντατικά μαζί.

Το πλάνο είναι να γίνει η ομαλά σταδιακή αύξηση της απόδοσης με κορύφωση της απόδοσης της στους Ολυμπιακούς!

Να ευχαριστήσουμε το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας για την αμέριστη βοήθεια της και την ευκαιρία να δουλέψει μαζί το Τρικαλινό δίδυμο μαζί για πρώτη φορά φορώντας το Εθνόσημο!