Τελικά βρέθηκε λύση... Τα Χανιά έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ φέτος με το γηπεδικό, αλλά αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να ξενιτευτούν για να δώσουν εντός έδρας παιχνίδι για τη Β' Εθνική.
Θα υποδεχτούν κανονικά στην Κρήτη τα Τρίκαλα το Σάββατο (11/2) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τη διοργανώτρια αρχή να ενημερώνει ότι ως έδρα ορίστηκε το Μάλεμε.
Αυτό έγινε γνωστό από τον ΑΟΤ με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Στον ορισμό της έδρας του αγώνα ΑΟ Χανιά – Τρίκαλα που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (11/02) προχώρησε η Football League την Τετάρτη (08/02). Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο Μάλεμε και έτσι οι «κυανόλευκοι» δεν θα απομακρυνθούν από τη βάση τους.
To συγκεκριμένο γήπεδο είχε φιλοξενήσει αγώνα του ΑΟ Χανιά, τόσο απέναντι στη Σπάρτη, όσο και κόντρα στον Αχαρναϊκό».
Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά δεν προπονήθηκε, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ωστόσο εκτιμάται πως θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς του Σαββάτου. Ο Λεάντρο επέστρεψε στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη, ενώ ο Χαβιέ Μπαλμπόα θα είναι έτοιμος την άλλη εβδομάδα.
Tον αγώνα θα διευθύνει ο Κοσικίδης (Αθηνών) με βοηθούς τους Κοκμοτό (Ρεθύμνου), Μαυρουδή (Ηρακλείου) και 4ο τον Χαραλαμπάκη (Ηρακλείου).
(*) Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα παίξει εντός έδρας η ομάδα Νέων των Τρικάλων. Για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου θα υποδεχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 τον Παναιγιάλειο στο γήπεδο της Πηγής.
Στο άλλο ματς το Σάββατο 11/2 στις 12.00, Λαμία-Αν. Καρδίτσας γ. Αμουρίου.