Μία ημέρα νωρίτερα, απ’ ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα διεξαχθεί το φιλικό των Τρικάλων με την ΑΕΚ.
Το τεστ προετοιμασίας της θεσσαλικής ομάδας κόντρα στην Ένωση, θα διεξαχθεί την Παρασκευή (7/9) στις 19.30 και όχι το Σάββατο (8/9).
Ο ΑΟΤ έστειλε τις ευχές τους στους ευρωπαίους ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα εύχεται στην ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό καλή επιτυχία στους ευρωπαϊκούς αγώνες που έχουν μπροστά τους, ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να γευθεί σημαντικές επιτυχίες με την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του.
Στο μεταξύ, τα Τρίκαλα επισημοποίησαν την πρόσληψη του Θάνου Τέγου στην τεχνική ηγεσία της Κ19.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Θάνο Τέγο για την ομάδα Νέων του ΑΟ Τρίκαλα. Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες. Ενώ γίνεται γνωστό σε νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-1999 ως 31-12-2002 ότι την επόμενη Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή θα διεξαχθούν δοκιμές παικτών για την στελέχωση της ομάδας.
Στόχος να επιλεγούν νεαρά και ταλαντούχα τρικαλινά παιδιά που θα αποτελέσουν το αύριο του ΑΟΤ. Σε νέα ανακοίνωση θα γίνει γνωστό το γήπεδο των δοκιμών όπως και η ώρα των προπονήσεων».

a-sports.gr