Για τα Τρία Πέντε Πηγάδια Ημαθίας αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο ΑΟΤ.
Η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι οι Τρικαλινοί αποχαιρέτησαν τον... καύσωνα και ετοιμάζονται για δουλειά σε καλύτερες θερμοκρασίες, «με τις ευχές όλων των Τρικαλινών να συνοδεύουν την αποστολή».
Το κλίμα κατά την αναχώρηση ήταν εξαιρετικό, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να έχει στραμμένο το βλέμμα τους και στους τέσσερις παίκτες της ομάδας Νέων που πήρε μαζί του στην αποστολή.
Ο ΑΟΤ θέλει να προωθήσει δικά του, ντόπια παιδιά και ελπίζει οι νεαροί Αναστάσιος Αλεξανδρής, Κώστας Μπαρτζιώκας, Σωτήρης Κοντογεώργος και Χρήστος Μπουρούσης να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο.
Αναλυτικά η ενημέρωση για τους «Βενιαμίν»: «Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του ΑΟ Τρίκαλα είναι να προωθηθούν στην ομάδα τρικαλινοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής φαίνονται από την ανακοίνωση της αποστολής, όπου 4 τρικαλινοί  πιτσιρικάδες, από 16 ως 18 ετών βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή.

Τα παιδιά αυτά είναι από τα σπλάχνα του τρικαλινού ποδοσφαίρου και πρόκειται για τους Αναστάσιο Αλεξανδρή, Κώστα Μπαρτζιώκα, Σωτήρη Κοντογεώργο και Χρήστο Μπουρούση. Ενώ η φιλοδοξία του κ. Ντόστανιτς είναι να υπάρχει εξαιρετική συνεργασία με την ομάδα νέων, αφού και εκεί υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά με ταλέντο. Με δουλειά και υπομονή είναι σαφές ότι μπορεί ο ΑΟΤ να στηριχθεί στο  «ντόπιο αίμα» αφού το ταλέντο υπάρχει».

a-sports.gr