Ανοικτό το παράθυρο της επιστροφής του στην διοίκηση του ΑΟΤ, μετά το ναυάγιο της εξαγοράς της ομάδας από τον Χρήστο Λάλα, άφησε ο πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας των Τρικάλων και στην συνέχεια της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, στην αθλητική εκπομπή του FM 100 Ράδιο Ζυγός “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει” προανήγγειλε την επιστροφή του στον ΑΟΤ "δια αντιπροσώπου", όμως, αφού τον πρώτο λόγο, τώρα πια, θα έχουν οι γαμπροί του στην περίπτωση που συμφωνήσουν. Ο ίδιος προτίθεται να συνδράμει οικονομικά και όχι να έχει άμεση εμπλοκή με τα διοικητικά της ομάδας, καθώς όπως είπε "μεγάλωσα και δεν θα ασχοληθώ διοικητικά. Οι γαμπροί είναι αυτοί που θα κάνουν το κουμάντο καθώς έχουν την γνώση”.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: “Έχω μία υπέροχη οικογένεια, δύο υπέροχες κόρες και δύο υπέροχους γαμπρούς. Έχω μιλήσει με τους γαμπρούς (σ.σ. ο ένας είναι ο αρχηγός του ΑΟ Τρίκαλα Χρήστος Νιάρος) και αν το επιθυμούν θα ασχοληθούμε ξανά με την ομάδα. Τα Τρίκαλα είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και αξίζουν το καλύτερο”.

trikalaeinimerosi.gr