Στον Πανελλήνιο και τον Νέστωρα Θεσσαλονίκης θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο οι αθλητές του Ασκληπιού Μένιος Ντινόπουλος και Δήμος Μακράκας, αντίστοιχα. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου «επιστρέφει στον Πανελλήνιο Γ.Σ. της Αθήνας ο Μένιος Ντινόπουλος του Ασκληπιού. Μετά την περσινή αγωνιστική περίοδο όπου αγωνίστηκε στον ΟΠ Ρεθύμνου (λόγω σπουδών) επιστρέφει στον Πανελλήνιο όπου έχει αγωνιστεί και την περίοδο 2014-15.
Ο Μένιος ξεκίνησε απ΄τις ακαδημίες του Ασκληπιού και πέρασε απ΄όλα τα αγωνιστικά τμήματα των ανδρών (παμπαίδες-Παίδες-Έφηβοι-άνδρες) με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία.
Νέος σταθμός πλέον στην καριέρα του ο Πανελλήνιος Γ.Σ. ομάδα με μεγάλη ιστορία στο χώρο.
Το Δ.Σ. του Ασκληπιού εύχεται στον Μένιο, υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.


Στον Νέστωρα Θες/νίκης θα αγωνίζεται από την νέα περίοδο ο Δήμος Μακράκης του Ασκληπιού.
Μετά από 2 χρόνια στην Θεσ/νίκη και στον ΠΑΟΚ (μια και είναι σπουδαστής στα ΣΕΦΑΑ Θεσ/νίκης) με τον οποίο πανηγύρισε ένα ντάμπλ και ένα πρωτάθλημα αλλά και την μεγάλη τύχη τα 2 προηγούμενα χρόνια να βρίσκεται κοντά σε μεγάλους αθλητές (Χιμένες-Σεπέδα-Σαφράνοβιτς- Γκόμεζ-Κουρνέτας κ.α.) και έχοντας προπονητή το Γ. Καλματζίδη, ένας νέος σταθμός για την καριέρα του Δήμου.
Απ την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην ομάδα του Νέστωρα Θεσ/νίκης που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ο Νέστορας ανέβηκε στην Α2 την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έκανε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο όπου κατέλαβε την 6η θέση με 34 βαθμούς και 12-12 νίκες.
Το ΔΣ του Ασκληπιού εύχεται στον Δήμο, υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».