Έπιασαν δουλειά στον ΑΟΤ, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (24/7) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Το «παρών» στο δημοτικό γήπεδο της πόλης έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Θεσσαλών, τα οποία μόνο λίγα δεν είναι.
Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές είχαν τη στήριξη και των φίλων της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες μιας και η προπόνηση ήταν ανοιχτή για το κοινό.

Aνακοινώθηκε του Ντιατά

«Σάρκα και οστά» πήρε η μεταγραφή του Σεκούμπα Ντιατά στον ΑΟΤ.
Ο 25χρονος επιθετικός βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (24/7) στα γραφεία της Θεσσαλικής ΠΑΕ και, αφού ρυθμίστηκαν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του.
Πέρσι ο Σενεγαλέζος άσος αγωνίστηκε για λογαριασμό της ΑΣΑ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπράτσβο Γκρατσάνιτσα, Ζελέζνιτσαρ, Σαράγιεβο, Ζβιέζντα και Μπλάντα Μπόλεσλαβ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Σεκούμπα Ντιατά. Ο 24χρονος (25/8/1992) Σενεγαλέζος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Καρδίτσας, NK Bratstvo Gracanica, Zeljeznicar, Zvijezda G., FK Sarajevo, Ml.Boleslav U21 και Radnik Hadzici».

a-sports.gr