Στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε ο ΑΟ Τρίκαλα, που επιβλήθηκε με 2-3 στα Γιαννιτσά της τοπικής ομάδας για την γ’ φάση του θεσμού. Oι "κυανέρυθροι" άνοιξαν το σκορ στο 45' όταν ο Ράντι πήρε εξαιρετική πάσα… μπήκε μέσα στην περιοχή και αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα την έσπασε στον Συμελίδη που προ κενής εστίας έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα μέσα σε δύο λεπτά "καθάρισαν" ουσιαστικά το παιχνίδι. Στο 55' από σέντρα του Γκουγκούδη, ο Ράντι γύρισε την μπάλα με το κεφάλι και ο Τσιμίκας προ κενής εστίας έκανε το 0-2. Στο 57' ο Σέρα έκανε χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Γκόλιας εκτέλεσε για το 0-3.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν (62') με τον Παντελίδη και στις καθυστερήσεις (91') διαμορφώθηκε το τελικό 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζαρογιάννη.

Η κλήρωση για τους «32» θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη.
Οι συνθέσεις:
ΑΣ Γιαννιτσά: Κύρου, Μπάμπαλης, Σέρα, Ιορδανίδης, Παπασυμεών, Πέλκας (58΄Κοβάτσης), Ζαρογιάννης, Κοτσαρίδης, Ζούρκος, Καραγιάννης (77΄Παγουρτζής), Παντελίδης (66΄Χουσείνογλου)
ΑΟ Τρίκαλα: Ταΐρης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Γκόλιας, Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος, Γιουκαρής (68΄Γκατζολάρι), Ράντι, Μακρίδης (60΄Μακρίδης), Συμελίδης (77΄Σταματάκος), Τσιμίκας.