Επέστρεψε η αποστολή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ελεύθερης Κατάδυσης από το  Turku της Φιλανδίας, όπου έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άπνοιας που διοργανώθηκε εκεί.
Στην αποστολή συμμετείχε και η Τρικαλινή πρωταθλήτρια Μπέτυ Σκεπαρνιά, που συνέχισε τις  μεγάλες εμφανίσεις και τα ρεκόρ.
Συγκεκριμένα προκρίθηκε στους μικρούς τελικούς και των τριών αγωνισμάτων του συγκεκριμένου αθλήματος (στατική άπνοια, δυναμική άπνοια χωρίς πέδιλο και δυναμική άπνοια με πέδιλο) και πέτυχε τις εξής επιδόσεις:
Κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ στη Στατική Άπνοια μένοντας στο νερό χωρίς ανάσα για 5 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα (προηγούμενο δικό της με 5:40), επίδοση που της έδωσε την 15η θέση στον κόσμο.
Κατέρριψε το Πανελλήνιο Ρεκόρ στην Δυναμική Άπνοια χωρίς Πέδιλο καταφέρνοντας να διανύσει με μια ανάσα την απόσταση των 128 μέτρων  (προηγούμενο 125μ.) επίδοση που της έδωσε την 14η θέση στον κόσμο.
Βελτίωσε το προσωπικό της ρεκόρ στην Δυναμική Άπνοια με Πέδιλο με 173 μέτρα, επίδοση που της έδωσε την 12η θέση στον κόσμο.
Πρόκειται για εξαιρετικές επιδόσεις παγκοσμίου επιπέδου και ιδανικό κλείσιμο μιας απόλυτα πετυχημένης σεζόν για την Μπέτυ, η οποία αποτελεί αναμφίβολα πλέον, την κορυφαία αθλήτρια του είδους στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στον κόσμο.