Δίχως νικητή και σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4) η αναμέτρηση των Τρικάλων με την Α.Ε. Καραϊσκάκης για την 25η αγωνιστική της Β' Εθνικής.
Έτσι, οι Θεσσαλοί δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το πρόσφατο διπλό επί του Απόλλωνα Λάρισας και με 39 βαθμούς βρίσκονται στην 9η θέση.
Από την πλευρά τους, οι Αρτινοί πήραν τον πόντο σε μια δύσκολη έδρα και μοιράζονται την 7η θέση με τον ΑΟΧ - Κισσαμικό στους 40 βαθμούς.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ματς, μόλις στο 2' ο Σαχινίδης έκανε το σουτ εντός περιοχής και ο Μέλκας μπλόκαρε, ενώ στο 34' ο Τόμιτς σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Στο 42' ήταν η σειρά του Ανδρεόπουλου να κάνει ένα μακρινό σουτ, για να το εξουδετερώσει ο Μέλκας, για να ακολουθήσει δύο λεπτά αργότερα το γυριστό του Σαχινίδη μετά τη σέντρα σουτ του Πάνου και με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Στο 47' ο Ανδρεόπουλος είχε ένα ακόμα άστοχο σουτ, ενώ στο 73' ο Κοτσώνης έπιασε το γυριστό σουτ μετά τη σέντρα του Ζγκούρι, για να επέμβει αποτελεσματικά και σε αυτή την περίπτωση ο Μέλκας.
Στο 78' η Α.Ε. Καραϊσκάκης απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι, με τον Μπουσινάκη να σουτάρει αμαρκάριστος εντός περιοχής ύστερα από σέντρα του Κόλλινς και να αστοχεί, με τον Ανδρεόπουλο να πιάνει άλλο ένα σουτ δύο λεπτά αργότερα, και σε αυτή την περίπτωση ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ.
Εντέλει, το «στείρο» 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, σε ένα μέτριο παιχνίδι.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κιγιντζή του Συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς τους Βογιατζή και Παπαλίτσα, αμφότεροι του Συνδέσμου Καρδίτσας.
Κίτρινες: 82' Γροντής - 52' Θεολόγου.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Τόμιτς (67' Γροντής), Μιλοσάβλιεφ (83' Τσίπρας), Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (63' Ζγκούρι).
Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης (74' Mπουσινάκης, 88' λ. τρ. Νικολόπουλος), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Δημητριάδης (63' Κυριάκης), Ψιάνος, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Λουκίνας.

a-sports.gr