Το Basket Αγάπης ετοιμάζεται να γεμίσει και φέτος πολλά… καλάθια με τρόφιμα μακράς διαρκείας για τη στήριξη και την ενίσχυση άπορων οικογενειών και ιδρυμάτων στις πόλεις όπου εδρεύουν οι ομάδες της Stoiximan.gr Basket League 2017-18.
Πρώτη στάση της εκστρατείας αλληλεγγύης «Basket Αγάπης» είναι τα Τρίκαλα!
Ο ΕΣΑΚΕ και ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan.gr σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ενώνουν τις δυνάμεις και προσφέρουν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και για το Συσσίτιο της Μητρόπολης.
 Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους με την προσφορά σας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας στον αγώνα Τρίκαλα BC ARIES – Προμηθέας Πάτρας το Σάββατο 18 Νοεμβρίου!
 Η συλλογή των τροφίμων θα αρχίσει από τις 17:30, μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το γήπεδο.
Στο ημίχρονο του αγώνα θα διεξαχθεί και ένα δεύτερο event με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση των κοινωνικών δομών που στηρίζονται.
Υπάρχει ένα μίνιμουμ ποσό των 1.000 €. Ένας παίκτης των τμημάτων υποδομής της ομάδας θα εκτελέσει τρεις βολές και για κάθε εύστοχη βολή θα προστίθεται το ποσό των 500 € που σημαίνει ότι μπορεί το ποσό να φτάσει τα 2.500 €.
Στην συνέχεια ένας παίκτης των Τρικάλων BC Aries και ένας του Προμηθέα Πάτρας θα επιχειρήσουν από δύο σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Εάν ένα από τα τέσσερα σουτ μπει τότε το ποσό διπλασιάζεται!