Στοπ στο νικηφόρο σερί της Δόξας Δράμας έβαλε ο ΑΟ Τρίκαλα στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Ενώπιον 3.500 θεατών στην έδρα των «μαυραετών» το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι της κατηγορίας, ήτοι πάθος, νεύρο αλλά και φάσεις, όχι κλασικές όμως, ωστόσο το 0-0 σίγουρα αδικεί τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Γενικότερα, το «Χ» κρίνεται δίκαιο, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε μέτρια μέρα και να μην μπορούν να φτάσουν σε ένα τρίτο συνεχόμενο τρίποντο.

Βέβαια, για την ώρα η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη είναι μόνη στην κορυφή με 7 βαθμούς και στο +1 από Άρη και Παναχαϊκή, με τον ΑΟΤ από την πλευρά του να παίρνει τον πρώτο του πόντο στη σεζόν, όντας βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, αν και παραμένει άσφαιρος έως τώρα.

Πεταυράκης, Ματσούκας και Γκότοβος ήταν οι καλύτεροι των γηπεδούχων, που έχασαν δύναμη στο κέντρο με την πρόωρη αποχώρηση του τραυματία Κάσες.

Καπός, Βέρτζος και Αποστολίδης περνούν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων σε ό,τι αφορά τους «κυανέρυθρους».

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και με σωστές συνεργασίες στην επίθεση, για να ανεβάσουν «στροφές» οι Δραμινοί σταδιακά.

Στο 14', μάλιστα, η Δόξα έχασε και σπουδαία ευκαιρία με πλασέ του Μπαϊκαρά που έστειλε ελάχιστα άουτ την μπάλα, σε ένα 45λεπτο, πάντως, που ήταν μοιρασμένο και με τα Τρίκαλα να δείχνουν πιο απειλητικά.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Διγκόζη ξεκίνησαν καλύτερα και μέχρι το 55' κυριαρχούσαν, αλλά η φόρα που είχαν πάρει κόπασε γρήγορα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν φοβήθηκαν, ήταν καλά οργανωμένοι στη μεσαία γραμμή, κέρδισαν μέτρα και ειδικά στα τελευταία λεπτά δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πάρουν το τρίποντο, χωρίς πάντως να φτιάξουν τη μεγάλη φάση.

Έτσι, το σφύριγμα της λήξης έφερε το τελικό 0-0, που αποδίδει δικαιοσύνη με βάση την εικόνα των δύο αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζουμαλάκης του Συνδέσμου Σερρών με βοηθούς τον Εμπλιούκ του Συνδέσμου Ξάνθης και τον Κρυώνα του Συνδέσμου Σερρών.

Κίτρινες: 45'+1 Μπαϊκαρά, 60' Μαχαίρας, 66' Ριζογιάννης, 84' Λίτσκας, 90'+2 Mατσούκας - 17' Γκόλιας, 41' Βέρτζος, 70' Τζόκιτς.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Ματσούκας, Κάσες (34' λ. τρ. Μαχαίρας), Μπαϊκαρά (69' Τσούτσης), Μαρκόπουλος, Ριζογιάννης, Πετρόπουλος (80' Λίτσκας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Γιαννίτσης (66' Mίλιεβιτς), Τσιάρας, Κάπος, Τσίπρας (58' Ντίνας), Τζόκιτς (81' Γροντής).

ΠΗΓΗ: a-sports.gr