Η ομάδα του Νεοχωρίου κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Τρικάλων για τη σεζόν 2016-17.

Συμμετέχοντας  στον 43ο τελικό της διοργάνωσης επικράτησε με 2-1  των Μετεώρων  και σήκωσε την κούπα στο στάδιο Τρικάλων όπου πανηγύρισε μαζί με τους φιλάθλους της για 4η φορά στην ιστορία της κατάκτηση τροπαίου.

Σκόρερ των κυπελλούχων οι Τσικρικάς και Γκαντιάς ενώ για τα Μετέωρα άνοιξε πρώτος το σκορ ο Γκόβαρης. Τον τελικό παρακολούθησαν πάνω από 2500 Τρικαλινοί Καλαμπακιώτες και Νεοχωρίτες φίλαθλοι.

Ο αγώνας

Tα Μετέωρα  προηγήθηκαν και άνοιξαν σκορ στο 35′ Μετά απο φάουλ του Κουβελά ο Γκόβαρης πήγε  πιο ψηλά απ” όλους και με κεφαλιά σημείωσε  το 1-0!

Στο 40′ ο Διγενής  έφερε το ματς στα ίσα όταν ο  Τσικρικάς ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Τσιούκας και  έκανε το 1-1

Το χρυσό γκολ που χάρισε την κούπα στην ομάδα της Οιχαλίας πέτυχε στο 81΄ο Γκαντιάς διαμορφώνοντας με σουτ το τελικό 2-1.

Διαιτητής ο Κοντίνος και βοηθοί οι Μανούρας-Κωτούλας. Επιπρόσθετος ο Μάρκος.

Διγενής Νεοχωρίου (προπ. Κώστας Ζαφείρης): Ζαφείρης, Γκαγκαστάθης (74΄Χασιώτης), Τζέλης, Νικόλαρος, Μακρής, Τσιούκας, Γιώτας, Μπασιάκας, Γκαντιάς (89΄Ανδρέου), Τσικρικάς, Λαγκαδινός (82΄Παπαθανασίου).

A.Σ. Μετέωρα (πρπ. Θοδωρής Καραγιάννης) : Βλαχάβας, Γκόβαρης, Φορτούνης, Παππάς, Σακελλαρίδης, Κουβελάς (70΄Νταλούκας), Σαμούτης, Κοτσιλιάνος (80΄Κοντοτόλης), Σκρέκας, Βουλτσίδης, Λίτσιος

Πηγή: sportrikala.gr