Χαμόγελα, όρεξη για δουλειά και στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 2 ξεκίνησαν τα Τρίκαλα την Τετάρτη (24/7) την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2019-20 στη νέα Football League.

Όμως πέρα από όλα αυτά, η πρεμιέρα είχε και μεταγραφές με τον Ανδρέα Τσίπρα και τον Κώστα Τεγούση να επιστρέφουν στον ΑΟΤ και να ανακοινώνονται.

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Τσίπρα. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός που έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Καλλιθέα, Πανερυθραϊκό, Φωκικό και Εθνικό Αστέρα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες», ήταν η σχετική ανακοίνωση για τον Τσίπρα, ενώ η αντίστοιχη για τον Τεγούση ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κώστα Τεγούση.

Ο 28χρονος μέσος που και στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα, Καλλιθέα, Φωστήρα, Αιγάλεω, Προοδευτική, Μανδραϊκό και Κισσαμικό. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη, ενώ το παρών έδωσε και αρκετός κόσμος, καθώς στην «πρώτη», που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο, βρέθηκαν και 200 φίλοι των Θεσσαλών.

a-sports.gr