Τα Τρίκαλα κλείνουν σήμερα (14:45 ΕΡΤ3) την πρώτη πεντάδα των αγώνων της SL 2 παίζοντας πέντε παιχνίδια μέσα σε δεκατέσσερεις μέρες με την συγκομιδή να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Μια συγκομιδή που έφερε άλλωστε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας όπου συγκατοικεί με τον Λεβαδειακό τον οποίο και φιλοξενεί σήμερα στο στάδιο.

Τα Τρίκαλα σε ένα ακόμη ματς καλούνται να αντιμετωπίσουν ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ και μία ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο, όπως έχουν τονίσει πολλές φορές οι άνθρωποι της.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν έχει προβλήματα, πλην του Στεφανίδη, και πιθανότατα θα επαναφέρει κάτω από τα γκολποστ τον Γιακουμή τον οποίο και ξεκούρασε στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.

Στην αποστολή έχει συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους παίκτες αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Φασίδη.

Χωρίς προβλήματα ο Λεβαδειακός

Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα εν’ όψει της σημερινής αναμέτρησης και συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσουμε παίκτες στην αποστολή η οποία βρίσκεται από χθες στα Τρίκαλα.

Πριν την τελευταία προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των εβδομαδιαίων τεστ Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη της ομάδας, τα οποία ήταν αρνητικά.

Την αποστολή ξεπροβόδισε αντιπροσωπεία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού.

(*) Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Μπεκιάρης από την Καρδίτσα με βοηθούς τους κ.κ. Καλύβα (Φθιώτιδας), Στάικο (Λάρισας). Τέταρτη θα είναι η κ. Μάχη Τσιοφλίκη από την Λάρισα.

sportrikala.gr