Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις όλων των ομάδων της Β' Εθνικής για το γεγονός πως το πρωτάθλημα δεν ξεκινά. Οι παίκτες σε λίγο θα καούν με την παρατεταμένη προετοιμασία, χρήματα στα ταμεία των ΠΑΕ δεν μπαίνουν όσο δεν έχουμε πρωτάθλημα και πολλοί είναι στα όριά τους.
Ο Ζήσης Κατσαντώνης με δηλώσεις του στο Ράδιο Τρίκαλα 103,5 δεν έκρυψε πως έχουν κουραστεί στον ΑΟΤ με τις διαδοχικές αναβολές και κυρίως με το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα γίνει η σέντρα.
Αναλυτικά:
«Η ομάδα προετοιμάζεται για πρωτάθλημα. Κάθε μέρα που περνά είμαστε όλο και πιο κοντά στην έναρξη αλλά το ότι δεν έχουμε ημερομηνία… μας κουράζει. Παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν πολύ δύσκολο έργο για να προσαρμόσουν τη δουλειά τους σε αυτό που έρχεται μπροστά τους. Η αναμονή αυτή κουράζει όσο δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Δεν υπάρχει καμία επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε και το ματς του Κυπέλλου στο οποίο υπάρχει μια δικαστική εκκρεμότητα. Εάν δεν τακτοποιηθεί αυτή… τότε και αυτό το ματς είναι στον αέρα», ανέφερε αρχικά.
Παρά την ταλαιπωρία των αναβολών όμως ο Ζήσης Κατσαντώνης βεβαίωσε πως διάθεση στις προπονήσεις υπάρχει: «Τα παιδιά έχουν διάθεση στις προπονήσεις, προσπαθούν να ξεπεράσουν οτιδήποτε τους απασχολεί και αυτό θα πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο. Έχουμε κάνει έναν γύρο φιλικών αγώνων αλλά οι παίκτες δουλεύουν».
Τέλος, για το φιλικό ματς του Σαββάτου με την Καρδίτσα ανέφερε: «Η γεωγραφική μας θέση είναι τέτοια που οι άλλες ομάδες χιλιομετρικά είναι μακριά μας. Εμείς μιλήσαμε με αρκετές ομάδες οι οποίες όμως δεν ήθελαν να απομακρυνθούν από την έδρα τους. Εμείς αντίθετα θέλαμε να δώσουμε φιλικό στο Στάδιο καθώς δεν δώσαμε αρκετά φιλικά εδώ. Εμείς θέλαμε ένα φιλικό… δε μας ενδιέφερε με ποια ομάδα. Το ματς μάλιστα θα γίνει στις 7 για να μην πέσει πάνω στα παιχνίδια του ερασιτεχνικού. Οι φίλαθλοι θα δουν κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα φιλικά».
a-sports.gr