Κατώτερος των προσδοκιών παρουσιάστηκε ο ΑΟΤ στο γειτονικό ντέρμπι με την Καρδίτσα όπου και γνώρισε την ήττα με σκορ 4-2

Σε μονόλογο της Αναγέννησης μετατράπηκε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Το ξεκίνημα των γηπεδούχων ήταν εξαιρετικό, καθώς βρήκαν δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπιανκόνι. Και όταν ξεκινάς τόσο δυνατά, τις περισσότερες φορές θα έχεις εύκολο έργο.

Έτσι συνέβη και στην περίπτωση αυτού του παιχνιδιού, με την ομάδα της Καρδίτσας να διπλασιάζει τα τέρματα της στο 45ο λεπτό (Πολίτης).

Στο 49′ ο Μπιανκόνι χτύπησε ξανά για το 3-0 και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Τα Τρίκαλα μείωσαν με τον Ριζογιάννη από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Κουτσιανικούλης έγραψε το 4-1 στο 75′.

Στο 90+2′ διαμορφώθηκε το 4-2 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ριζογιάννη. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έφτασε τους 12 βαθμούς, ενώ τα Τρίκαλα έμειναν στους 7.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας (82’ Λώττας), Γκόλιας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Λαγός, Γκίνη (73’ Βιντάλ), Πλέγας, Μπραμπίγια (60’ Μάνιος), Πολίτης (73’ Κουτσιανικούλης), Μπιανκόνι (59’ Μπάλλας)

ΑΟ Τρίκαλα (Χόρχε Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης (55’ λ. τρ. Πέλκας), Νιάρος, Παρέδες, Ριζογιάννης, Ρεκίν, Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης (65’ Αουντίνο), Μπαξεβάνος (77’ Ντιαλόσι), Κουσκουνάς (77’ Νίζιτς), Ευθυμίου