Την ήττα γνώρισε ο Αίολος/Γόμφοι στο Σχηματάρι από τον τοπικό Ερμή με 85-66, στο ντέρμπι του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Η τρικαλινή ομάδα ήταν μέσα στο παιχνίδι για 3 δεκάλεπτα, αλλά στο τελευταίο έχασε το ρυθμό της με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα. Μάλιστα ο Ερμής κέρδισε και την διαφορά στην ισοβαθμία αφού ξεπέρασε τους πόντους της δική του ήττας στα Τρίκαλα.

Διαιτητές του ντέρμπι ήταν οι Ζακεστίδης-Μηλαπίδης-Μαρτινάκος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-19, 37-36, 60-53, 85-66.

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Οικονόμου): Κυριακόπουλος 9 (1), Καρακατσάνης 12 (2), Μπόρσης, Ζαρμακούπης 21 (3), Χατζηγιαννάκης, Καλημέρης 4, Βεσκούκης 10, Καρακωνσταντάκης 11, Χάλιος, Δημητριάδης 15 (2), Μπακέας 3 (1), Ζορμπάνος.

ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Φόρος): Μόσιαλος 10, Παππάς 9 (1), Ευαγγελακόπουλος, Κολότσιος, Τσιγγενόπουλος 2, Μοσχόπουλος, Ιωάννου 12 (4), Ψύρρας 2, Θέος 8 (2), Δέσπος 23.

Αίολος/Γόμφοι: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που βρέθηκαν δίπλα μας

Η διοίκηση του Αιόλου/Γόμφοι αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους φιλάθλους βρέθηκαν σήμερα στο κατάμεστο γήπεδο του Σχηματαρίου. Εκτός από τους φίλους των γηπεδούχων τη δική τους θερμή παρουσία στο κλειστό είχαν και οι τρικαλινοί φίλαθλοι.

Φίλοι της ομάδας που ταξίδεψαν από τα Τρίκαλα, αλλά και άλλοι που μένουν για επαγγελματικούς λόγους είτε στην Αθήνα είτε στην Χαλκίδα.

Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Μπορεί να μην καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους στο σημερινό παιχνίδι με την Ερμή, αλλά δίνουμε την υπόσχεση ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

(Φωτό από stereabasket.gr)