Στο πλαίσιo της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος νέων της Football League ΟΠΑΠ η ομάδα νέων του ΑΟΤ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την ομάδα Νέων του Αγροτικού Αστέρα.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Καλιτζάκη μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό καθώς στο 3′ της αναμέτρησης έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα της ομάδας του Εύοσμου, ο Κατσαντώνης γύρισε την μπάλα αλλά την τελευταία στιγμή απέκρουσε ο αμυντικός των γηπεδούχων. Στο 16′ σουτ του Τοπτίδη, η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Στο 25′ επίσης μία χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας να ανοίξει το σκορ καθώς με σουτ και πάλι του Τοπτίδη η μπάλα βγήκε άουτ.
Το 0-1 σημειώθηκε στο 48′ με δυνατό σουτ του Μιχαήλου από 30 μέτρα. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 50′ γράφτηκε το τελικό 1-1 καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Παπουτσάκη με αποτέλεσμα η ομάδα να αγωνιστεί για τα επόμενα 45′ λεπτά κανονικής διάρκειας αγώνας με 10 παίκτες.
Σύνθεση
ΑΟΤ: Βουτσελάς , Χριστοδουλόπουλος, Καρρίκι, Παπουτσάκης, Πλακοπίτας, Μιχαήλος, Τσαρτόλιας, Παρθένης (90’Κουτσιλιάνος), Φιλιμέγκας(50’Τσαβαλάς), Τοπτιδης(95’Παϊλας) , Κατσαντώνης (80′ Παπανικολάου)