Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε τα εξής μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:
Για το παιχνίδι ο Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, με ενθουσιασμό και το παιχνίδι ήταν αρχικά ισορροπημένο. Μετά το γκολ και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας και ο Αστέρας έδειξε εκεί την ποιότητα του καταφέρνοντας να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που την πετύχαμε στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση όπως φάνηκε και στα παιχνίδια της με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι , κάναμε σήμερα αρκετά λάθη που δεν τα κάναμε στα υπόλοιπα παιχνίδια αλλά αυτό έχει να κάνει και με την ποιότητα που έχει ο Αστέρας».
Για την συνέχεια δήλωσε: «Εμείς βλέπουμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής για πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί δεν έχουμε πλέον περιθώρια, έχουμε μείνει αρκετά πίσω και θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής.»
Για τους νέους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν τόνισε: «Είναι καλοί ποδοσφαιριστές αυτοί που έχουν έρθει αλλά δεν είναι εύκολο να παίξουν όλοι και άμεσα. Σιγά σιγά μέσα από την λειτουργία της ομάδας θα προσπαθήσουμε να τους εντάξουμε όσο πιο καλά μπορούμε
Ελευθερόπουλος: «Θα πρωταγωνιστήσουν τα Τρίκαλα»
Καλά λόγια για τα Τρίκαλα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στο τέλος:
«Για τα Τρίκαλα με το ποδόσφαιρο που παίζουν θα ήταν πιο εύκολα στην Σούπερ Λιγκ. Η Φούτμπολ Λιγκ έχει ειδικές απαιτήσεις. Τα Τρίκαλα έχουν πάρα πολύ κοντά τις γραμμές τους, είναι πολύ δουλεμένη ομάδα και για μένα θα πρωταγωνιστήσει «.
Όσον αφορά την δική του ομάδα σημείωσε: «Για εμάς ήταν το 3ο παιχνίδι μέσα σε έξι μέρες που παίξαμε. Είμαστε από τις ομάδες που δεν ζητήσαμε αναβολή παιχνιδιού. Είχαμε καταναλώσει πάρα πολύ ενέργεια στο Καραϊσκάκη, πάρα πολύ ενέργεια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα παιδιά σήμερα ήταν πολύ συγκεντρωμένα, πολύ καλά οργανωμένοι, βγάλαμε αυτά που είχαμε πει ότι πρέπει να κάνουμε. Είμαι αρκετά χαρούμενος για εκείνους γιατί είναι αρκετό διάστημα που είναι καλά. Δεν είχαμε θέμα αγωνιστικό, είχαμε θέμα αποτελεσμάτων, στο ότι έπρεπε να πάρουμε πολύ περισσότερους βαθμούς απ’ αυτούς που έχουμε στο πρωτάθλημα οπότε είναι πολύ ευχάριστο για μένα να συνδυάζονται κάποιες εμφανίσεις με αποτελέσματα. Δεν έχουμε καιρό να χαρούμε γιατί έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Θα μας πάει όλος ο Γενάρης με δύο παιχνίδια την εβδομάδα και σήμερα ήταν τρανή απόδειξη ότι όλα τα παιδιά χρειάζονται, όλα τα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμα και αυτό με χαροποιεί ακόμη πιο πολύ»
Ενώ δηλώσεις έκανε και ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ Γιάννης Σιδεράκης:
Αναλυτικά σημείωσε: «Το σημαντικότερο στο σημερινό παιχνίδι είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές βγήκαν υγιείς από το γήπεδο. Ήταν πολύ δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος και κινδύνευε η ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά, κοιτάξαμε τον Αστέρα στα μάτια αφού η φιλοσοφία του προπονητή μας είναι να κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια, δεχτήκαμε το γκολ πριν τελειώσει το ημίχρονο αλλά και πάλι προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, κυκλοφορήσαμε την μπάλα αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα πάμε στην Τρίπολη να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω.»