Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο ΑΟΤ δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, με την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου να επικρατεί με 3-0 του Λεβαδειακού σε φιλικό παιχνίδι την Κυριακή (8/10).
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27', με τον Μίλιεβιτς να βρίσκει δίχτυα με σουτ από το ύψος της περιοχής, για να έρθει 12 λεπτά αργότερα το δεύτερο γκολ των Θεσσαλών.
Ο Ναμάσκο απέκρουσε αρχικά σουτ του Πάνου από δεξιά, για να ακολουθήσει τη φάση ο Τσίπρας που με διπλή προσπάθεια σημείωσε το 2-0.
Οι Βοιωτοί έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ στο 43', αλλά η προβολή του Λεονάρντο μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Ζαραδούκας ήταν άστοχη.
Στο δεύτερο μέρος ο Ναμάσκο στο 47' έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Τόμιτς από πλάγια θέση, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Μπουντόπουλος στο 76', κλέβοντας την μπάλα και βρίσκοντας δίχτυα με σουτ.
TΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης (46' Αθανασόπουλος), Βέρτζος (43' Γιαννίτσης), Κοτσώνης (63' Γκαλίτσιος), Πάνος (84' Μυρσινιάς), Γκόλιας (84' Μανώλης), Τόμιτς (62' Γροντής), Τζόκιτς (63' Αναστασόπουλος), Ανδρεόπουλος (63' Τσιάρας), Μίλιεβιτς (63' Μπουντόπουλος), Τσίπρας (63' Χιντζίδης), Καπός (63' Zγκούρι)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Ναμάσκο (46' Δασκαλάκης), Λεονάρντο (46' Μεντί), Τριποτσέρης, Ζοάο Φαβάρο (68' Μανωλάς), Τσαμπούρης (46' Καθάριος), Μητρόπουλος (46' Καλτσάς), Νιάσε (46' Ομπιόρα), Ζαραδούκας, Σίλβα, Καψάσκης, Γιουσούφ (46' Μπελγκαζουανί).
Πηγή ΦΩΤΟ: goaltrikala.gr

a-sports.gr