Στάση Σταυρούπολη για τον Αστέρα Τρικάλων, που  δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί των νικών του γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 63-52 από τον πρωτοπόρο  Άρη Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου.
Βέβαια το έργο των παικτών του Γ. Χατζή δεν ήταν εύκολο, καθώς αντιμετώπισαν εκτός έδρας μια ομάδα πού παραμένει αήττητη στο Β. Όμιλο για δεύτερη χρονιά. Παρά την ήττα, οι Τρικαλινοί είχαν πολύ καλή απόδοση στον αγώνα και επιβεβαίωσαν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση.  Μάλιστα, αν δεν υπήρχε η αστοχία του πρώτου 10λέπτου για τους Τρικαλινούς, που έδωσε προβάδισμα 12 πόντων στους Θεσσαλονικείς,  ο αγώνας πιθανά να εξελίσσονταν σε ντέρμπι.  
Πάντως ο αγώνας ήταν μια καλή δοκιμασία  για τους παίκτες του Αστέρα που προετοιμάζονται για το ντέρμπι με την Ίριδα Καβάλας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Κλειστό της Μπάρας, που θα κρίνει τη 3η θέση του ομίλου που οδηγεί στα play-off του φετινού Πρωταθλήματος.
Σκορ ανά 10λεπτο: 16-4, 29-19, 49-39 και 63-52.
ΑΣΤΕΡΑΣ(Χατζής): Χατζής 23, Καλαϊτζίδης, Καραμπίνας 2, Μανώλης 2, Τσίπρας 4, Φιλιππου 19(1), Ορέστης 2 και Βλαχάβας.
ΑΡΗΣ(Χατζηζωγίδου): Παντελίδης, Παπαδόπουλος 2, Μαλτάς 2, Καλογιάννης 2, Χρηστίδης, Κεφαλάς, Τσιντάρης 17, Οικονόμου 16, Συμεωνίδης 10 και Βλαστός 14.