Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα ο ΑΟ Τρίκαλα, χάνοντας από την Παναχαϊκή με 2-1. Οι κυανέρυθροι κρατούσαν την ισοπαλία, αλλά στο φινάλε δέχθηκε δεύτερο γκολ και ηττήθηκε από τους Αχαιούς.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 16' είχαν δοκάρι με τον Τσελεπίδη, ενώ στο 44' κέρδισαν πέναλτι όταν ο Κυνηγόπουλος ανατράπηκε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ελευθεριάδης που ευστόχησε και στο 45' έκανε το 1-0.

Τα Τρίκαλα βρήκαν απάντηση λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, όταν στο 61' ο Συμελίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Παναχαϊκή από εκεί και πέρα πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης. Συγκεκριμένα, στο 81' ο Λουμπαρδέας μετά από εκτέλεση κόρνερ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-1. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πλέγας (80' Μωραΐτης), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (70' Καρατσανάκοφ), Κολ (70' Παπατόλιος), Μπαστακός, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Τσελεπίδης.     

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Τσιμίκας (57' Γκατσολάρι), Γκουγκούδης, Συμελίδης, Καπός, Σταματάκος (60' Κούλπας)