Μόνο τη νίκη θέλανε τα Τρίκαλα στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, μιας και δεν είχαν περιθώριο για νέα απώλεια. Έτσι, κατάφεραν αν και δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο 2-0 με την ομάδα της Πιερίας και να βγουν από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά έδειξαν τις προθέσεις τους να κυριαρχήσουν στην αναμέτρηση και να φτάσουν στη νίκη. Όμως, στο 37' έφτασαν κοντά στο να δεχτούν γκολ με τον Ταΐρη να σώζει το τετ α τετ του Μαρκόφσκι. Τρία λεπτά αργότερα, ο Καπός με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 43', ο Έππας έστειλε για τον Αιγινιακό την μπάλα στο δοκάρι με τον Μαρκόφσκι στη συνέχεια να σκοράρει αλλά από θέση οφσάιντ και το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Τελίκά το γκολ που έψαχναν τα Τρίκαλα ήρθε στο 77'. Τότε, ο Καπός έπιασε σουτ μέσα από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στις καθυστερήσεις είχαμε και το δεύτερο τέρμα για την ομάδα των Τρικάλων, όταν ο Συμελίδης μετά από προσωπική ενέργεια με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στο 94'.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γκατσολάρι (64' Γιουκαρής), Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος, Μακρίδης (53' Συμελίδης), Σταματάκος (83' Κούλπας), Καπός 
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος, Πετρούσης, Στάνιτς, Πολύζος, Πιαστόπουλος, Μαρκόφσκι (78' Μ. Τοπαλίδης), Πέριτς, Παπαδόπουλος (90' Ζανάκης), Έππας (86' Κουμάντο) 

gazzeta.gr