Με νίκη αποχαιρέτησε ο Κώστας Φλεβαράκης τα Τρίκαλα BC Aries έπειτα από μία επιτυχημένη τριετία. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός έκλεισε τη θητεία του στα Τρίκαλα με απολογισμό 26 νικών και 48 ηττών σε συνολικά 74 αγώνες Πρωταθλήματος. Το ποσοστό των νικών του δηλαδή ξεπέρασε το 35% και δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίζεται θετικό για μια ομάδα της περιφέρειας.
*Με μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση έκλεισε ο Όβι Σόκο την παρουσία του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Με τους 25 πόντους του ξεπέρασε τους 300 ενώ με τα εννιά εύστοχα δίποντα που είχε κόντρα στον Απόλλωνα Carna, έφτασε τα 96 και ανέβηκε στην 3η θέση της σχετικής λίστας της ιστορίας των Τρικάλων BC Aries αφήνοντας πίσω του στα 90 τους Στιβ Πάνο και Ντεμέτριους Κόντζερ.
*Ο Βρετανός φόργουορντ που ήταν από τις αποκαλύψεις της σεζόν, ισοφάρισε το ρεκόρ του με 25 πόντους, όσους είχε στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Κολοσσό H Hotels και τον Παναθηναϊκό.
*«Ζεστός» για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ήταν ο Τζάστιν Ρόμπινσον που με 5/7 τρίποντα, έφτασε τα 47 εύστοχα στη σεζόν και έγινε ο 2ος της σχετικής λίστας της θεσσαλικής ομάδας αφού ξεπέρασε τον Τζάστιν Ίνγκραμ που είχε 42 στην περσινή σεζόν.
*Την 3η θέση των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία των Τρικάλων BC Aries στην κατηγορία μοιράζονται πια ο Χοέρντουρ Βίλιαμσον και ο Τζέι Αρ Κάντουγκαν που έφτασαν τις 62 ασίστ και άφησαν πίσω τους τον Νέιθαν Μπόουι με 60 και τον Μάικλ Πορίνι με 58.
*Ο Ισλανδός γκαρντ από την πλευρά του με τους 11 πόντους που είχε χθες, βελτίωσε το ατομικό ρεκόρ του που ήταν οχτώ από τον εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings.
*Ο Κάντουγκαν είχε χθες έξι ασίστ που είναι η κορυφαία επίδοση του αφού είχε πέντε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο.
*Στην 56η θέση της λίστας των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ανέβηκε ο Γιώργος Τσιάρας φτάνοντας τα 274 και αφήνοντας πίσω του στις 273 τον Γιώργο Αποστολίδη.
*Ο 34χρονος φόργουορντ σημείωσε ρεκόρ περιόδου με τα οχτώ ριμπάουντ που είχε χθες αφού η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν τα τέσσερα που είχε σε τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια.
*Eννιά ριμπάουντ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είχε ο Μπράντον Μπράουν στην κορυφαία επίδοση των 14 συμμετοχών του στο Πρωτάθλημα.
esake.gr