Τα Τρίκαλα αναδείχτηκαν ισόπαλα 1-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό με τους παίκτες παρά τα προβλήματα και την όλη κατάσταση να καταθέτουν για μία ακόμη φορά την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο.

Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για έναν βαθμό που ενδεχομένως θα φανεί υπερπολύτμος για την συνέχεια ωστόσο το μέλλον της ομάδας είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Ο Ηλίας Αιβάζογλου μέσω των γνωστών διαρροών του έχει κάνει γνωστό ότι θέλει να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη χωρίς όμως να διευκρινίζει τι θα γίνει με τα χρέη και ποιος θα τα αναλάβει. Απειλεί μάλιστα  πως αν δεν αποδεχτεί την πρόταση του ο Ερασιτέχνης θα διαλύσει άμεσα την ομάδα και δεν θα την κατεβάσει ξανά στο πρωτάθλημα.

Το ΔΣ του Ερασιτέχνη από την πλευρά του είναι ιδιαίτερα προβληματισμένο και θα πει το «ναι»  μόνο αν βρεθεί κάποιος επιχειρηματίας που θα στηρίξει το εγχείρημα. Με δεδομένη όμως την βαθμολογική θέση της ομάδας και την αδυναμία ενίσχυσης ποιος σώφρων θα επενδύσει στον ΑΟ Τρίκαλα στην παρούσα φάση; Εκτός και αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του ο επιχειρηματίας για να μην μπει μέσα…

Το γυαλί πάντως έχει ραγίσει τόσο ανάμεσα στον Αϊβάζογλου και τον κόσμο αλλά και με τους παίκτες του ΑΟΤ.  Οι «κυανέρυθροι» πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ της ισοφάρισης και κινήθηκαν και προς το μέρος που καθόταν ο Ηλίας Αϊβάζογλου λέγοντας του και μερικά «γαλλικά» την ίδια ώρα που στον πρόεδρο χώθηκαν και κάποιοι φίλαθλοι γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ…

Ενοχλημένος ο Ηλίας Αϊβάζογλου μπήκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και είχε έντονη φραστική αντιπαράθεση με αρκετούς παίκτες…

Από την άλλη ο Νίκος Σαμολαδάς δεν βρέθηκε στο γήπεδο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν διαλύοντας το εξαιρετικής έμπνευσης και συνεργασίας δίδυμο με τον Αιβάζογλου.

Το παιχνίδι

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα Τρίκαλα ελλείψει επιλογών έπαιξαν με σαφέστατους αμυντικούς προσανατολισμούς. Ο Πανσερραϊκός ήταν πιο απειλητικός με τους επιθετικούς να βάζουν δύσκολα στους αμυντικούς των Τρικάλων και στο 39’ ο Ντίας Ρολάντο εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Περλιέσι σε σουτ του Κανίς και εκανε το 0-1.

Τα Τρίκαλα δεν το έβαλαν κάτω και στην εκπνοή του ημιχρόνου κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1  με γυριστό σουτ του Ελευθεριάδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τσιάρας (Καβάλας) και βοηθοί του οι κ.κ. Χριστοδούλου (Ημαθίας), Μαλανδρης (Χαλκιδικής). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μυλόπουλο, Σανδραβέλη, Ντιαλόσι των Τρικάλων και Πίντο του Πανσερραϊκού.

ΑΟ Τρίκαλα (Τίμος Καβακάς): Περλιέσι, Νιάρος, Ντιαλόσι, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Πέλκας, Ελευθεριάδης (77’ Γκοβίνας), Ιωαννίδης (94’ Ζησόπουλος), Μυλόπουλος, Χειρίτραντας, Μανίσογλου (70’ Μπαξεβάνος)

Πανσερραϊκός (Άγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Καρασαλίδης, Κεφαλάς, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Έππας (55’ Μαρκιόνι), Μέσι, Κανίς (46’ Βάντερσον), Παπαβασιλείου (35’ λ.τρ. Κόντσι), Ρολάντο.

sportrikala.gr