Μακριά από τον καλό τους εαυτό έμειναν τα Τρίκαλα την Κυριακή (23/2), χάνοντας με 1-0 από το Αιγάλεω στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» για την 21η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, πάντως, (ήταν τιμωρημένος κι έδωσε οδηγίες από την εξέδρα) δεν έπαθε και καμία σημαντική ζημιά, καθώς με 40 βαθμούς διατηρείται στην κορυφή, έχοντας στο +3 τον Ιωνικό και στο +6 τη Βέροια και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Οι παίκτες του Θωμά Γράφα, από την πλευρά τους, πήραν βαθιά ανάσα στη μάχη για την παραμονή και βρίσκονται στη 10η θέση με 24 πόντους, όντας στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, το α' ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο και κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Για τους γηπεδούχους ο Φαρινόλα στο 5' έκανε ένα σουτ και απέκρουσε ο Ζαρόπουλος, ενώ για τους Θεσσαλούς ο Παπαγεωργίου δοκίμασε την τύχη του στο 45' σουτάροντας, για να επέμβει αποτελεσματικά ο Σικαλιάς.

Στο 48' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι παίκτη του «Σίτι», αλλά δεν είδε κάτι το αντικανονικό ο διαιτητής Μπαΐλης, με τον Ζαρόπουλο στο 58' να αποκρούει σε δύο χρόνους το μακρινό σουτ του Μαχαίρα.

Τρία λεπτά αργότερα οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ, με τον Φαρινόλα να κάνει το σουτ, τον Ζαρόπουλο να διώχνει δύσκολα, αλλά ξανά ο Φαρινόλα στην επαναφορά από κοντά δεν δυσκολεύθηκε να βρει δίχτυα για το 1-0.

Στο 66' ο γκολκίπερ του ΑΟΤ απεσόβησε τη δεύτερη παραβίαση της εστίας του, μπλοκάροντας εντυπωσιακά το σουτ του Καπού, με τους «κυανέρυθρους» να προσπαθούν από εκεί και πέρα να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Μόνο στο 90'+1, ωστόσο, απείλησαν οι Θεσσαλοί με μια κεφαλιά του Ποζατζίδη που ήταν για λίγο άστοχη κι έτσι δεν απεφεύχθη η τρίτη φετινή τους ήττα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπαΐλης του Συνδέσμου Πρέβεζας/Λευκάδας με βοηθούς τον Φραγκούλη του Συνδέσμου Πρέβεζας/Λευκάδας και τον Παγουρτζή του Συνδέσμου Πειραιά.

Κίτρινες: 42' Καλλέργης, 70' Iωαννίδης, 90' Λάμπρου, 90'+1 Λάσκαρης - 30' Οικονομόπουλος, 81' Φαρινόλα.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Λάσκαρης, Γουερέ (78' Σταματάκης), Μαχαίρας, Φαρινόλα (83' Λάμπρου), Καλλέργης (53' Καπός), Τσιλιγκίρης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος (85' Ποζατζίδης), Ριζογιάννης, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Πελάεθ, Τσίπρας, Ντούνης (77' Γρηγορόπουλος), Άλεξιτς (60' Πέλκας).

φωτό - sportrikala.gr

a-sports.gr