Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, βάζοντας μία έντονη αναστάτωση στην καθημερινότητα μας. Η κούραση που προκαλούν οι νέες συνθήκες στην ζωή μας, ίσως να έχουν επιβαρύνει παραπάνω την ψυχολογία μας.

Ο Σταθερός Σταυρός, [Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός και Υδροχόος], είναι σήμερα οι περισσότερο προβληματισμένοι, με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Πιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η πίεση της μέρας δεν θα σας αφήσει να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως μάλιστα να γίνουν κάποιες ανατροπές σε μερικά από τα σχέδια σας, ή να χρειαστεί να αλλάξετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, λόγο ενός γεγονότος. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μάλλον οι διακοπές των εορτών δεν ήταν αρκετές για να ξεκουραστείτε, οπότε και θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους. Μην κάνετε σήμερα σημαντικά πράγματα, που δεν θα μπορέσετε να τα στηρίξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εντάσεις θα προκληθούν με πρόσωπα που νιώθετε πολύ κοντά, αλλά και η επικοινωνία σας, θα είναι αρκετά προβληματική. Αποφύγετε σήμερα την απρόσεκτη οδήγηση και τα λόγια που θα σας δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα συμβούν συναισθηματικές αλλαγές, θα υπάρξουν οικονομικές απροσεξίες και γενικότερα θα υπάρξει ένα γενικευμένο αλαλούμ που θα σας χαλάσει την ηρεμία σας, αν βέβαια διαθέτετε, μετά την ένταση των εορτών. 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας ανοίξει το κεφάλαιο προσωπικές σχέσεις. Βέβαια η μέρα δεν ενδείκνυται για μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά ούτε για συμφωνίες που αντέχουν στον χρόνο, όσο και να έχετε καλή διάθεση για αυτό. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία δύσκολη και κουραστική μέρα, που ίσως κάποιοι να παίξουν έναν αρνητικό ρόλο στην προσπάθεια σας για το αντίθετο. Χαλαρώστε και κάνετε τα απολύτως απαραίτητα, μιας και η μέρα είναι γεμάτη από ανατροπές.

ΖΥΓΟΣ

Μία μέρα έντασης με τ αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως μάλιστα να αναζητήσετε κάποιες αλήθειες που δεν θα σας δοθούν. Αποφύγετε να εμπιστεύεστε τους κόλακες, γιατί θα απογοητευτείτε για πολλοστή φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες ανατροπές θα συμβούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ίσως μάλιστα ο ένας τομέας με τον άλλο, να συνδέονται μεταξύ τους, λόγο κάποιων γεγονότων ή προσώπων, που έχουν αλληλοεπίδραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα επικοινωνιακό αλαλούμ θα υπάρξει σήμερα, με την συνεννόηση να είναι παντελώς άγνωστη έννοια, για σας αλλά και για τα πρόσωπα που θα χρειαστεί να συζητήσετε μαζί τους, κάποια θέματα. Ίσως μάλιστα θα μάθετε κάτι που θα σας ταράξει και θα αλλάξει τα σχέδια σας.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αρκετά απορροφημένοι με την συναισθηματική σας ζωή και έχετε αφήσει στην άκρη κάποια πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Ίσως μάλιστα να χρειαστεί να δώσετε ένα σημαντικό ποσόν για αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο νευρικούς και μάλλον θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με ένα ζήτημα που αφορά ένα ακίνητο, ή με μία οικογενειακή σας υπόθεση, που θα σας προκαλέσει ένταση.  

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μάλλον θα σας χαλάσει την ψυχολογία και θα σας προκαλέσει ευαίσθητη υγεία. Προσοχή σήμερα και αύριο, σε εχθρικές συμπεριφορές από τους άλλους.

thepressroom.gr