Τοξότη, είσαι μάλλον αφηρημένος, νυσταγμένος ή και «κομμένος» ενεργειακά


Κριός

Η Τρίτη είναι «a very elusive day» και μπορεί να παίξει παιχνίδια με την ψυχολογία σου, «ρίχνοντάς» σε εύκολα, βραχυκυκλώνοντας και τη δυνατότητα δράσης σου. Κάνε τα απαραίτητα και τα υπόλοιπα άσ' τα για αργότερα.

Ταύρος

Οικονομικές αποφάσεις, κινήσεις και συζητήσεις better not today και προσοχή με κωδικούς web banking, ηλεκτρονικές πληρωμές, φύλαξη καρτών, πορτοφολιού κ.λπ. γιατί μπορεί να γίνουν λάθη «απροσεξίας».

Δίδυμοι

Δεν είναι η μέρα για «κονταροχτυπήματα» και ανταγωνισμούς με συνεργάτες στη δουλειά, αλλά ούτε και για λήψη σημαντικών αποφάσεων στα επαγγελματικά. Μόνο πραγματάκια «ρουτίνας» κι αυτά με προσοχή.

Καρκίνος

Το γιατί δεν μπορείς «να πάρεις τα πόδια σου» σήμερα μπορεί να απαντηθεί αν ανατρέξεις στα μοτίβα ύπνου, διατροφής και άσκησης του προηγούμενου διαστήματος. Δεν είναι jukebox ο οργανισμός σου, ούτε εσύ πλέον «αυγό ημέρας». (Ντάξει, φταίει και το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα).

Λέων

Τα έχει τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα η Τρίτη, καθώς και τις ανησυχίες της για πολλά και διάφορα, από την εξέλιξη της πανδημίας και την επέλαση του «Διομήδη», μέχρι το αν θα παίξει τελικά ο Νόλε στο Australian Open.

Παρθένος

Έχεις μια «ατονία» στο να ανταποκριθείς σε επίπεδο σχέσεων και επαγγελματικών και καλύτερα να μην προβείς σε σημαντικές αποφάσεις στους συγκεκριμένους τομείς, γιατί και η κρίση σου δεν είναι στα «φόρτε» της.

Ζυγός

Αν μπορείς να πάρεις άδεια, κάν’ το, αλλιώς μην πιέσεις τον εαυτό σου περισσότερο σήμερα, ούτε στο κομμάτι της συγκέντρωσης, ούτε σχετικά με συζητήσεις με συνεργάτες για τη λήψη σημαντικών πρωτοβουλιών.

Σκορπιός

«Παρεξηγησιάρικη» η Τρίτη στην επικοινωνία και τις συνεννοήσεις, έχει και μια τάση εξιδανίκευσης στα ερωτικά, οπότε με το μαλακό τα «όνειρα» και οι πρόωρες συναισθηματικές επενδύσεις.

Τοξότης

Είσαι μάλλον αφηρημένος, νυσταγμένος ή και «κομμένος» ενεργειακά, έχεις και μια αίσθηση ανικανοποίητου γενικότερα και από κοντά να τα ψέματα και οι παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου. Μην το πολυκουράσεις γενικά σήμερα.

Αιγόκερως

Το «ενεργειακό χαμηλό» της Τρίτης επηρεάζει σχεδόν everybody κι εσένα μαζί, κι ας είσαι ντούρασελ εκ φύσεως, οπότε μήπως ν’ άφηνες τα πολλά πολλά στη δουλειά και να κοιμόσουν λιγάκι παραπάνω;

Υδροχόος

«Απαγορευτικό» σε οικονομικές συμφωνίες, κινήσεις  και αποφάσεις έχει η Τρίτη, γιατί και ψεύτικες υποσχέσεις παίζουν και δεν σου κάνει και πολύ «κούκου» από θέμα αντίληψης.

Ιχθύες

Όχι, δεν σε ματιάσανε, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα είναι που σου κάνει το μυαλό «κουρκούτι» και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στα πρακτικά, όντας επιρρεπής σε λανθασμένες αποφάσεις, αφού η κρίση σου είναι το λιγότερο «αδύναμη».

athensvoice.gr