Δίδυμε, άσε τις σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις για σήμερα και πρόσεχε με τις υποσχέσεις που δίνεις


Κριός

Η μέρα όσο προχωρά «σηκώνει» μια κάποια ενασχόληση με την τέχνη για να εμπνευστείς, να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη, να δημιουργήσεις, να χαλαρώσεις. Μήπως να πήγαινες ένα θεατράκι;

Ταύρος

«Sharing is caring» και ιδίως αναφορικά με το συναισθηματικό σου γίγνεσθαι, με την Τετάρτη να είναι βοηθητική στο να πεις τα «σώψυχα» σου σε κάποιον που νοιάζεται να σ’ ακούσει.

Δίδυμοι

Επειδή ένα «πέπλο σύγχυσης» το έχει η Τετάρτη, άσε τις σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις για τα επαγγελματικά, τις σπουδές κλπ για σήμερα και πρόσεχε με τις υποσχέσεις που δίνεις.

Καρκίνος

Είσαι λίγο absentminded σήμερα και you don’t do routine πολύ «ορεξάτα» μωρέ. Θέλεις αλλά πράγματα, πιο «άυλα», πιο φευγάτα, πιο ταξιδιάρικα. Ένα yoga session μπορεί να σε «ξεκλειδώσει».

Λέων

Αν και η μέρα βγάζει μια «ρομαντική νότα» ιδιαίτερα από το απογευματάκι και μετά, βοηθώντας σε να μοιραστείς τις μύχιες σκέψεις σου με τον άνθρωπο σου, η συναισθηματική εξιδανίκευση καλό είναι να απουσιάζει. Τα οικονομικά πάλι σε προβληματίζουν περισσότερο.

Παρθένος

Σημαντικές αποφάσεις, δεσμεύσεις, συμφωνίες, καθώς και υπογραφές συμβολαίων better not today. Στα ερωτικά υπάρχει μια «εσάνς ρομαντισμού» που σε γλυκαίνει, προσοχή ωστόσο στο «παραμύθιασμα»...

Ζυγός

Το μυαλό σου αδυνατεί να επεξεργαστεί λογικά και πρακτικά την πραγματικότητα στα επαγγελματικά, επομένως «πάλεψε το» με το θέμα συγκέντρωση, άσε όμως σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

Σκορπιός

Επειδή είσαι επιρρεπής στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» που εντυπωσιάζουν αλλά στη συνέχεια απογοητεύουν στα ερωτικά και σε συζητήσεις για δημιουργικά σχέδια, κράτα μια πιο επιφυλακτική στάση.

Τοξότης

«Σκοτούρες» και άγχη για το σπίτι ως οίκημα, μια συγκατοίκηση, τα κληρονομικά και τα οικογενειακά θα σε απασχολήσουν ίσως περισσότερο, η μέρα όμως δεν βοηθά για ξεκάθαρες λύσεις. 

Αιγόκερως

Επειδή η Τετάρτη «ευνοεί» το ψέμα, την έλλειψη συγκέντρωσης και τα λάθη απροσεξίας, έχε τα μάτια σου στο τιμόνι και άσε σημαντικές επαφές, διαπραγματεύσεις και υπογραφές για άλλη μέρα.

Υδροχόος

Τα οικονομικά βγάζουν άγχος, η μέρα όμως «παίρνει άκυρο» για σχετικές κινήσεις, συζητήσεις, διακανονισμούς, δανεισμούς, επενδύσεις κλπ, καθώς και για άλλες σημαντικές αποφάσεις.

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιο σου λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για την ορθή κρίση σου, με τη μέρα να κρίνεται «ακατάλληλη» για σημαντικές αποφάσεις, σοβαρές συζητήσεις, δεσμεύσεις και υπογραφές συμβολαίων.

athensvoice.gr